Сайта е свързан с адвокат Дейвид Коен - специалист по емиграция в Канада, но новините са проверени и са истински http://www.cicnews.com/2011/07/canadian ... 71033.html"
положителното в новинарските сайтове е че провинциалните програми приемат повече от когато и да било кандидати, а Квебек се възползва най-добре от това... така, че стискайте палци още малко и ще се отпуши потока..
“I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.” Albert Einstein
Коен като адвокат не струва, но сайта му има най-добрия имиграционен форум правен досега.
Новините му са 100% коректни и можеш да ги получаваш в е-майл.
Препорьчвам го на всеки. Там се регистрирах още през 2005.
Като цяло, не става ясно, какво аджеба ще се направи за ускоряване на процедурата. Друго, споменават че са се натрупали 165 хил. спонсорски молби, и имат намерение да се ограничат молбите, за да се изчистят старите. От друга страна, основно се пише за Federal Skilled Worker Program, и не виждам това с какво засяга кандидатите по Квебекската процедура.
Прочетох това което пише в сайта на въпросният адвокат и като цяло ми звучи че тенденцията е в посока намаляване на бройката приемани имигранти, което определено не е добра новина за кандидат-имигрантите.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Коко прав си брато няма по-лесно да става. Оправдания си тьрсят да намаляват имиграцията. Трябва най накрая да направят селецкия не за бройките ами кой откьде идва. Това че кьсат бьлгари за глупости и тук сме затьнали с помияри е направо смешно.
Ти хаитянин работлив видял ли си случайно? Тия и в Америка и тук все се ореждат.
Koko написа:Прочетох това което пише в сайта на въпросният адвокат и като цяло ми звучи че тенденцията е в посока намаляване на бройката приемани имигранти, което определено не е добра новина за кандидат-имигрантите.
Това не е новина!
Тенденцията е такава вече втора година. Ако някой търси самоуспокоение в темата (то и затова е пусната тя, мисля) си е за негова сметка.
Към желаещите да емигрират в Квебек: Учете френски!!!
Мойте два ст'инки...
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич "
и аз съм на същото мнение.това са глупости.учете само френски,и пак френски,и пак френски.това е спасението за квебек.няма значение почти никакво,от дипломата и там какво ли още не.вие си говорете добре френски пък да видим.
DCS 17-11-2011
VIENNE 22-11-2011
Ouverture de votre dossier-05.06.2012
TCFQ-B2,B2
Писмо за вкл.в лист за интервю-09.07.2013
Интервю-02.06.2014г-Успешно
Документи Нова Скотия-02,07,2014г.
Баркодове получени-15,09,2014г.
kristian31 написа:и аз съм на същото мнение.това са глупости.учете само френски,и пак френски,и пак френски.това е спасението за квебек.няма значение почти никакво,от дипломата и там какво ли още не.вие си говорете добре френски пък да видим.
Както трьгнало вскички ще сме франкофони.И действай бьрзо докато Кебеците не им хрумне и те да се правят на интересни.