Здравейте!
Според мен за нас е още рано да се хвалим, тъй като ми е малко мътно как точно отброяват бройките от квотата... Хвалбата май трябва да е след изтегляне на парите от картата, но пък поне да се запишем, че сме изпратили документи - изпратени документи на 06.8.2011, 9 a.m. NOC 1122, UPS. Получени 10.08.2011, 10 a.m. в Сидни.
За всички, които тепърва ще изпращат - искам да споделя за UPS - изключително доволна съм.
1. Цена - първо пратката ми струваше към 180 лв (даже малко по-малко но не помня съвсем точно сумата), това за 1.3кг, което мисля, че е много добра цена. Тази цена е гарантиран срок на доставка до 12.8.2011, 12 p.m.
2. Срок - гарантираният срок на доставка, който ми дадоха беше от 06.8.2011, 9 a.m. до 12.8.2011г., 12a.m. (при положение, че все пак в този срок има включен един уикенд и Сидни се води отдалечена зона), т.е. ако се забавят ти се дължи обезщетение. Сидни, Канада им се води отдалечена зона, т.е. има мотане из Канада преди да стигне и въпреки това пратката стигна с ден и половина по-рано - стигнала е вчера в 10 сутринта!
3. Обслужване - тъй като замалко да изпусна срока за изпращане им звъннах по телефона, бяха супер любезни и се съгласиха да започнат да попълват товарителницата докато дойда, за да не изпуснем срока и пратката да се води изпратена на 06.8.2011
4. Проследяемост - имат тракинг система, която ти показва във всеки един момент, докъде ти е стигнала пратката, като можеш да се абонираш и при всяка промяна, да получаваш мейл.
Успех на вас и на нас!