Filippo Botticelli !!! Обичам любознателните мъже!crusader написа:Доунпеймента го спестихте за 2 години ?

Само 2/3, останалите си ги имахме. Другото ти го е разяснил твоят приятел/ka???/. Их, ама пак се намерихте.Ще заплача от умиление.

Filippo Botticelli !!! Обичам любознателните мъже!crusader написа:Доунпеймента го спестихте за 2 години ?
Ако в момента имах някакви излишни пари, със сигурност бих купил нещо в Щатите, просто заради инвестицията. Като сравнявам вашите цени с тия около мен (село Ванкувърско), всичко ми изглежда евтино.Californian написа:.....Та не искам да изпусна ниските цени, защото надали такива цени ще има скоро, поне аз така си мисля, .....
Това не е обида, а повод за завист. В района на Сан Диего има прекрасни къщи на цената на едно ванкувърско кондо. Мой приятел купи къща на търг след foreclosure на смешна цена. Все още не е спрял да благославя кризата за това, че му е дала шанс да си купи тая къща.optics написа:Румене, ти направо го обиди.
В Калифорния не е ефтино.
Чудя се, къде ли сте живeли през тези две и повече години?Bistra написа:2 години и 3-4 месеца
Първата година аз не работех. През останалото време сме работили и двамата.
Не сме плащали наем т.е. нямахме договор за наем. Даунпеймънт 25%.
В апартамент, в който баща ми беше наемател и плащаше наем. Всъщност беше дуплекс с търговска част отдолу, използувана за бизнеса му.ZanzibarHero написа:Чудя се, къде ли сте живeли през тези две и повече години?
Е то Калифорния е голяма - Сан Франциско някой арей са си като Ванкувър дори повече сигурно - надолу Малибу и още няколко такива местенца са на светлини години от цените във Ванкувър там няма нещо под 1-2милиончетаoptics написа:Румене, ти направо го обиди.
В Калифорния не е ефтино.
Optics is watching you...Californian написа:... Сан Франциско някой арей са си като Ванкувър ...