Здравейте!
Тъй като с половинката не намираме нашите професии за кандидатсване по Федералната програма, се разрових и открих моята в секцията Self-employed.
Тази година ми предстои да взема бакалавърска степен и работя в същата сфера 6 години. Общо годините ми на обучение са 16.
Въпросът ми е, какъв е шансът да ни приемат по тази програма, има ли хора които са успяли да имигрират чрез нея и колко време им е отнело?
Ако имате други предложения, моля споделете...
Кандидастване чрез Self-employed програма?
Re: Кандидастване чрез Self-employed програма?
Подобен въпрос имаше и миналият месец, но нямаше много участници в дискусията.madelix написа:Здравейте!
Тъй като с половинката не намираме нашите професии за кандидатсване по Федералната програма, се разрових и открих моята в секцията Self-employed.
Тази година ми предстои да взема бакалавърска степен и работя в същата сфера 6 години. Общо годините ми на обучение са 16.
Въпросът ми е, какъв е шансът да ни приемат по тази програма, има ли хора които са успяли да имигрират чрез нея и колко време им е отнело?
Ако имате други предложения, моля споделете...
От това което четох тогава във официалният сайт, ми се струва че за съжаление критериите по тази процедура не са толкова лесни за покриване или по-скоро са твърде специфични.
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 20&t=41708"
Що се отнася до други предложения - учене на френски, кандидатстване по програмата за Квебек, пък после Канада е голяма.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)