Nusno li e da si pravia akad.spravka za Canada v slu4ai 4e
Nusno li e da si pravia akad.spravka za Canada v slu4ai 4e
Zdraveite,
Nusno li e da si pravia akad.spravka za Canada v slu4ai 4e imam "prilosenie" kam diplomata v koeto ima sastata info kato v akad.spravka.
Filip
Nusno li e da si pravia akad.spravka za Canada v slu4ai 4e imam "prilosenie" kam diplomata v koeto ima sastata info kato v akad.spravka.
Filip
Zdrasti!
Dokolkoto znam akadem. spravka e zadaljitelna i se pravi za6toto osven prepodavanite 4asove i ocenki, v neya se vpisvat i imenata na prepodavatelite. Na men i sapruga mi ni iskaha takava spravka, a sa6to i na vsi4ki, koito poznavame, zanimava6ti se s procedurata po emigraciya v Canada. Taka 4e po-dobre si ya napravi. Ni6to ne gubi6.
Dokolkoto znam akadem. spravka e zadaljitelna i se pravi za6toto osven prepodavanite 4asove i ocenki, v neya se vpisvat i imenata na prepodavatelite. Na men i sapruga mi ni iskaha takava spravka, a sa6to i na vsi4ki, koito poznavame, zanimava6ti se s procedurata po emigraciya v Canada. Taka 4e po-dobre si ya napravi. Ni6to ne gubi6.
-
Ако дипломата ти е от новите / след 1995/ не е необходима АС, защото в тяхното приложение са изброени учебните дисциплините и часовете на обучение има и образователно-квалификационна степен.
За по-старите е необходимо защото има само учебните дисциплините и няма часовете на обучение и образователно-квалификационна степен.
За по-старите е необходимо защото има само учебните дисциплините и няма часовете на обучение и образователно-квалификационна степен.
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended

- avve
- Обратна връзка:
моята диплома е от 1997/8година и не пише никъде часовете, които май се оказва че са най-важни за определянето на степеннта ти от канадците- магистър и т.н. в момента си вадя АС от ВИХВП - струва 20лв - чака се няколко дни, а на всичкото отгоре ми изваждат и някаква бележка, която гласяла че магистърската ми степен от "преди"?? отговаря на сегашните изисквания! не ми е много ясно, но като взема бележксите внадявам се да ми стане! тя също струва 20лв!!
-
Не са важни имената на преподавателите, а научните им титли и общия брой на хабилитираните от тяхnadi написа:Yavno imenata na prepodavatelite imat zna4enie, za6toto kogato iskahme spravkata ni kazaha izri4no da nablegnem, 4e gi iskame vpisani v neya. Na6ite akad. spravki byaha ot VHTI - Burgas i struvaha po 50 lv. I na interviuto ni byaha poiskani ot La Rue. Taka 4e ti si preceni.

Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???

- agentka007
Аз имам от старите дипломи и си извадих акад. справка най-надлежно. При подаването за еквиваленс много се чудиха какво е това, но я взеха да не ме обидят. В университета в дирекцията на програмата я гледаха, гледаха, обяснявах какви са тези часове, но усетих, че им е чуждо това, което виждат, и си я прибрах. При кандидатстването изобщо не се опитах да я пробутам 

Помните ли как ми викат колегите?