ПОМОЩ!!!Няма ни я обратната разписка

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
mmpetrovi

ПОМОЩ!!!Няма ни я обратната разписка

Мнение от mmpetrovi »

Здрасти на всички, много рядко пиша, но първо да ви кажа, че сме стигнали до изпращане на документите ни в Букурещ. Пратихме ги с обратна разписка на 28 май 2011 година и все още си я чакаме, вече е 10 юни, много съм притеснена, направо ужасена. Моля ви, помагайте, кажете на кого да пиша или да се обадя. Проследих нашата пратка с услугата трак енд трейс в румънските пощи. Пише че пратката е предадена на 1 юни, защо тогава нямаме обратна разписка. Имате ли имейл на някого от посолството накогото мога да пиша.....Помогнете ни!!!!
Joya

Re: ПОМОЩ!!!Няма ни я обратната разписка

Мнение от Joya »

Здравей, с Бъгларски пощи нали .... има много подобни случаи.
Аз лично си изпратих всичките оригинални нотариални заверки на документите, при поискване от Виена, чаках 2 месеца обратната разписка, разправях се с пощите, които се оправдаваха с вулкани, международно положение и какво ли още не, докато един ден канадците ми писаха, че всичко е ок.
Така че ако искаш пиши дали са получили документите, за собствено успокоение.
Address, Telephone, Fax, Email
1-3, Tuberozelor St.
011411, Bucharest , sector 1
Romania

Tel.: +40-21-307-5000
Fax: +40-21-307-5010
E-mail: bucst@international.gc.ca
"Повечето истински провали се дължат на ограничения, които хората си поставят сами, в собствените си умове." Н.Х.
mmpetrovi

Мнение от mmpetrovi »

Здрасти, с български пощи-да. Незнам дали в тях е грешката или в румънците. Аз вчера писах на този имейл, но невярвам да ми отговори някой. Да им напиша ли писмо на ръка и да го пратя в посолството......оф, незнам какво да правя, много се притеснявам!!! Все ще има нещо, което да не е както трябва!!!
Аватар
emili_vn

Мнение от emili_vn »

Щом си проверила през румънските пощи, че пратката е предадена, няма за какво да се притесняваш. Обратната разписка по принцип се бави, така че сигурно ще дойде до 1 седмица. Аз пращах до Букурещ писмо за промяна на адрес, изпратих го на 12.05 по бг пощи, в посолството са го получили на 17.05, на 27.05 все още я нямаше обратната разписка и си я получих на 01.06. Така че споко.
Иначе изпратих сертификат от ТСФК (оригинал) и атестация от ДЕЛФ до Виена миналата година и до ден днешен обратна разписка няма - малко се позагуби :devil: , но писах мейл до австрийските пощи с номера на пратката и хората ми отговориха, че пратката е доставена на еди коя си дата, та се успокоих. На интервюто ми върнаха оригинала на сертификата.
Та щом от румънските пощи са ти казали, че е пратката е предадена, нямаш грижи. От нашите пощи можеш да чакаш от умрял писмо.
DSC - 01.03.2010
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
mmpetrovi

Мнение от mmpetrovi »

Благодаря за успокоителните думи, може и излишно да се притеснявам,но като става дума за важни документи, вътре нали ми е оригиналната разписка за 2000 лв, дано всичко да е наред. Досега винаги съм получавала обратната разписка навреме, сега обаче, нашите пощи се дънят....
Аватар
emili_vn

Мнение от emili_vn »

Не се знае, защото още е рано да ти бъде доставена - срока е 2-3 седмици. Нали трябва да поотлежи тук там.
DSC - 01.03.2010
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
mmpetrovi

Мнение от mmpetrovi »

Минаха 2 седмици, значи още една ни остава.............
Аватар
milagro

Мнение от milagro »

Леле, край нямат неудачите в страницата ни :(
Продължителност на процедурата: 06.12.2011- 07.05.2014 год.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Не само българските пощи са така.

Неколкократно ми се е случвало да чакам нещо с нетърпение и да го следя къде е online.

На два пъти пратката се води още в митницата, а пощальонът вече звъни на вратата с нея. |(
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
mmpetrovi

Мнение от mmpetrovi »

Ужасни са, нямам думи.... :puke:
Публикувай отговор