Хомеопат
Хомеопат
Здравейте! Търся телефон на хомеопат в Монреал,ако някои разполага с координати моля нека сподели тук или на лични!Мерси!
Re: Хомеопат
Една приятелка е доволна от тази:
Carla Marcelis
tel: 514 272 2486
6166 av. Durocher
Outrement
H2V 3Y6
carla.naturopath@gmail.com
Може да ви издаде бележка, ако имате частна застраховка.
Carla Marcelis
tel: 514 272 2486
6166 av. Durocher
Outrement
H2V 3Y6
carla.naturopath@gmail.com
Може да ви издаде бележка, ако имате частна застраховка.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Радой Ралин
Класически хомеопат ли е?
DCS Vienne - 09.11.2009
Visas - 19.01.2011
Arrivee au Quebec - 22.03.2011
Visas - 19.01.2011
Kакви видове са хомеопатите и по какво се различават?Нещо май не разбирам 

Една приятелка води сина си ( 1 1/2 годинa т.е не от вчера ) при нея и е доволна, а май и е някаква преподавателка. Аз не съм ходила при нея, но по описанието на прегледа май е класически хомеопат. Никога не съм ходила на хомеопат, само се чудя и приятелката ми я препоръча.zorbat написа:Класически хомеопат ли е?
Не съм много наясно, но май има класически хомеопат и боаронов хомеопат. Първия вид гледат общото състояние на човека и предписват едно лекарство за отделния човек, след някакво обстойно интервю. Втория вид изписват хомеопатично лекарство по симптоми и те се пият по схема, това може да са монопрепарати, т.е. само от едно вещество, а могат и да са комбинирани препарати. Нещо като традиционната медицина, ама с хомеопатични лекарства. Боаронов хомеопат май може да стане само дипломиран лекар.mikele написа:Kакви видове са хомеопатите и по какво се различават?Нещо май не разбирам
Радой Ралин
Радой Ралин
Не съм много наясно, но май има класически хомеопат и боаронов хомеопат. Първия вид гледат общото състояние на човека и предписват едно лекарство за отделния човек, след някакво обстойно интервю. Втория вид изписват хомеопатично лекарство по симптоми и те се пият по схема, това може да са монопрепарати, т.е. само от едно вещество, а могат и да са комбинирани препарати. Нещо като традиционната медицина, ама с хомеопатични лекарства. Боаронов хомеопат май може да стане само дипломиран лекар.[/quote]mikele написа:Kакви видове са хомеопатите и по какво се различават?Нещо май не разбирам
Точно така. Аз предпочитам класически хомеопат. Лекуваме така дъщеря ни в България.
IRA, знаеш ли ориентировъчно как вървят цените на прегледи? Тук не са много евтини:-) Благодаря ти за инфото!!!!
DCS Vienne - 09.11.2009
Visas - 19.01.2011
Visas - 19.01.2011
Здравейте!
Аз съм водила детето си при калсически хомеопат ето координати:
514- 294-5438
514-483-6039
Gail Corbow
На втория тел. винаги се включва секретар, а на първия също рядко вдига, трябва да запишете съобщение и тя ще ви се обади обикновенно не много късно, зависи дали има клиент. За първи преглед аз лично заплатих $100, а после по $40 когато се е налагало да ми дава нови хомеопатични капки. Основно тя работи с капки, които ги приготвя в момента, т.е тя си разрежда. Понякога се чуваме само по телефона и ми ги изпраща по пощата.
Само да допълня че говори и двата езика, но от ваша страна е необходимо също добре да разбирате и да можете да обяснявате добре , за да е ефикасно лечението.
Успех!
514- 294-5438
514-483-6039
Gail Corbow
На втория тел. винаги се включва секретар, а на първия също рядко вдига, трябва да запишете съобщение и тя ще ви се обади обикновенно не много късно, зависи дали има клиент. За първи преглед аз лично заплатих $100, а после по $40 когато се е налагало да ми дава нови хомеопатични капки. Основно тя работи с капки, които ги приготвя в момента, т.е тя си разрежда. Понякога се чуваме само по телефона и ми ги изпраща по пощата.
Само да допълня че говори и двата езика, но от ваша страна е необходимо също добре да разбирате и да можете да обяснявате добре , за да е ефикасно лечението.
Успех!
teta beta написа:Здравейте!
514- 294-5438
514-483-6039
Gail Corbow
Успех!

Благодаря много!!! В коя част на града се намира?
DCS Vienne - 09.11.2009
Visas - 19.01.2011
Visas - 19.01.2011
- angelheart
Гледано ото другата страна на океана - все ти е тая!zorbat написа: В коя част на града се намира?
Най-големите разочарования в живота са победите. От тях няма полза.
Не помня точно, но в главата ми се върти нещо за 120 първи преглед и после 60 на консултация когато дава нови капки.zorbat написа: IRA, знаеш ли ориентировъчно как вървят цените на прегледи? Тук не са много евтини:-) Благодаря ти за инфото!!!!
Но най добре да се провери.
Радой Ралин
Радой Ралин
Така или иначе попадаш и от същата страна на окена нали?angelheart написа:Гледано ото другата страна на океана - все ти е тая!zorbat написа: В коя част на града се намира?
DCS Vienne - 09.11.2009
Visas - 19.01.2011
Visas - 19.01.2011
- angelheart
Всичко с времето и мястото си! И сега к'во - намерихте си жилище баш до хомеопата ли?zorbat написа:Така или иначе попадаш и от същата страна на окена нали?angelheart написа:Гледано ото другата страна на океана - все ти е тая!zorbat написа: В коя част на града се намира?

Най-големите разочарования в живота са победите. От тях няма полза.
Доколкото ми е спомена, ако имате застраховка от работа може би ви покрива хомеопатично лечение.
Старата ми застраховка покриваше, така че можете да си видите договора със застрахователната компания, ако имате такъв.
Старата ми застраховка покриваше, така че можете да си видите договора със застрахователната компания, ако имате такъв.