Документи Букурещ - Пролет 2011
Re: Документи Букурещ - Пролет 2011
Дано си права. Всичко в България ме дразни. Октомври,ноември е идеално за мен. Май почти всички сме навити за този период.
Аз съм си заплюл място до прозорецаsudju4e написа:Ооо моля ви господа и дами хич да не чувам такива дати от сорта на Великден догодина - заминаваме октомври най-късно ноември всички заедно вече сме запазили чартърен полет за Бг група

Manchester United Football Club
Мен нещо не ме кефи идеята първите ми стъпки там да са по време на зимата или в началото на зиматаwarthog написа:Дано си права. Всичко в България ме дразни. Октомври,ноември е идеално за мен. Май почти всички сме навити за този период.

Хубаво ще е всички до края на годината да имаме визите в паспортите НО, като гледам как вървят нещата, май няма да стане. Ние вече втори месец чакаме баркодове
Писахме им в Букурещ, но нищо конкретно не ни отговориха, а само,че първоначалният период за разглеждане на молбите се е увеличил на 3 месеца. В този период трябва да получим писмо с инструкции за следващите стъпки. За съжаление нищо друго явно не ни остава освен да чакаме.

Док. Виена - 2010-04-20
Интервю София - 2011-02-28
Док. Букурещ - 2011-03-15
Покана за медицински - 2011-08-08
OK медицински- 2011-09-13
Покани за визи - 2011-11-24
ВИЗИ - 2011-12-16
OK медицински- 2011-09-13
Покани за визи - 2011-11-24
ВИЗИ - 2011-12-16
mufc написа:Аз съм си заплюл място до прозорецаsudju4e написа:Ооо моля ви господа и дами хич да не чувам такива дати от сорта на Великден догодина - заминаваме октомври най-късно ноември всички заедно вече сме запазили чартърен полет за Бг група

23.04.2010 - 17.12.2011
Процедура : 1 година, 7 месеца, 24 дни
Процедура : 1 година, 7 месеца, 24 дни
Както се казва Суджуче, от твоите уста - в Божиите уши! Пиши ме и мен за чартъра (ако има място деsudju4e написа:Ооо моля ви господа и дами хич да не чувам такива дати от сорта на Великден догодина - заминаваме октомври най-късно ноември всички заедно вече сме запазили чартърен полет за Бг група

If everything seems under control you're just not going fast enough
Ей, човек да не вземе да поработи малко. Като гледам - вече сте готови.
Само да ви кажа, че нещото над раменете ми, наречено глава, сътвори идеята за чартъра. И да ви информирам, че е планиран за октомври (с опция за отлагане максимум до средатата на ноември). Който иска място - моля по едно капаро от 100 долара да прати на банковата ми сметка
Та така - след като се разбрахме, че полета е през октомври, ще ви помоля да почвате един по един да получавате формуляри за медицински час по скоро, та до края на месеца всички да са получили.

Само да ви кажа, че нещото над раменете ми, наречено глава, сътвори идеята за чартъра. И да ви информирам, че е планиран за октомври (с опция за отлагане максимум до средатата на ноември). Който иска място - моля по едно капаро от 100 долара да прати на банковата ми сметка

Та така - след като се разбрахме, че полета е през октомври, ще ви помоля да почвате един по един да получавате формуляри за медицински час по скоро, та до края на месеца всички да са получили.

DSC - 01.03.2010
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Емили,emili_vn написа:Ей, човек да не вземе да поработи малко. Като гледам - вече сте готови.
Само да ви кажа, че нещото над раменете ми, наречено глава, сътвори идеята за чартъра. И да ви информирам, че е планиран за октомври (с опция за отлагане максимум до средатата на ноември). Който иска място - моля по едно капаро от 100 долара да прати на банковата ми сметка![]()
![]()
![]()
Та така - след като се разбрахме, че полета е през октомври, ще ви помоля да почвате един по един да получавате формуляри за медицински час по скоро, та до края на месеца всички да са получили.![]()
![]()
най-важното си забравила ... БАНКОВАТА СМЕТКА!!!
Чак сега разбрах, защо във формулярите за Букурещ имаше въпрос, дали имам запазено място в чартъра... а то си било свързано със сроковетеemili_vn написа:Та така - след като се разбрахме, че полета е през октомври, ще ви помоля да почвате един по един да получавате формуляри за медицински час по скоро, та до края на месеца всички да са получили.![]()
![]()

mufc написа:Чак сега разбрах, защо във формулярите за Букурещ имаше въпрос, дали имам запазено място в чартъра... а то си било свързано със сроковетеemili_vn написа:Та така - след като се разбрахме, че полета е през октомври, ще ви помоля да почвате един по един да получавате формуляри за медицински час по скоро, та до края на месеца всички да са получили.![]()
![]()

Здравейте съфорумци!!! Един въпрос и от мен към всички получили баркодове. Някои проверявал ли си е статоса на този адрес: https://services3.cic.gc.ca/ecas/authenticate.do" , че на мен нищо не ми излиза нищо, а вече имам баркодове. Имам усещането, че досиетата ни не са въведени още в системата им. Мисля, че чак когото се появи някакъв статос при проверката може да се очаква продължаването на процедурата (формуляри за медицински).
Аз не съм получил още баркодове, но и преди ми е правело впечатление , че не се актуализира статуса много бързо.
Аз даже не смятам да я използвам тази услуга
Аз даже не смятам да я използвам тази услуга

И аз имам баркодове - и на мен нищо не ми излиза. И даже не съм го пробвала повече. И да ги вкарат, май ще получим инфото по пощата, преди да обновят статуса.
DSC - 01.03.2010
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012