От моя емигрантски опит ти казвам, че почти всички предварителни планове, които си е правил човек преди да замине... вече на новото място почти всичко се променя като плановеemili_vn написа: Аз лично съм в дилема какво точно искам да уча там...

От моя емигрантски опит ти казвам, че почти всички предварителни планове, които си е правил човек преди да замине... вече на новото място почти всичко се променя като плановеemili_vn написа: Аз лично съм в дилема какво точно искам да уча там...
Засега план няма - минах етап проучване и сега седя и се чудя, а като не се чудя, просто си седяmufc написа:От моя емигрантски опит ти казвам, че почти всички предварителни планове, които си е правил човек преди да замине... вече на новото място почти всичко се променя като планове
AVB написа: И наистина вземете добре поразгледайте за вашите професии какво се изисква тук, за да няма напразно лутане и чудене, защо при такъв завиден опит и толков дипломи никой не ви се обажда за интервю
Ето за това не бързам да се регистрирам още, като знам, че ще се заминава другата година.Joya написа: А много ме е яд на тоя сайт за работа, отговорили са ми над 100 човека, според които първо трябва да финиширам процедурата си по емиграция и тогава да кандидатствам пак в тяхната фирма, и дежурното, че са впечатлени и биха искали пак да се свържа с тях.
Докато сме в България, едва ли някой ще ни направи истинско предложение за работа.Joya написа:Аз разбрах на интервюто, че идеята е да ни харесат и поканят докато сме в Бг, и така да ни се забърза процедурата, много залагах на този сайт.
karelia79 написа:А случайно някой да знае как гледат на дипломите, издадени от IFAG - признават ли ги в Квебек? Имам предвид, че все пак ученето е в БГ, макар че дипломите са от университета в Нант? Доста се чяда дали да не запиша там някаква магистратура, но разбира се това има смисъл, ако ще я признаят в Квебек.