Професия счетоводител по админ.процедура

Федералната процедура за имиграция, спонсориране, студентски, работни и посетителски визи, програмите за имиграция на останалите провинции.
Публикувай отговор
hristina_k

Професия счетоводител по админ.процедура

Мнение от hristina_k »

Здравейте,
Малко съм объркана.След като за сетен път не ни огря с лотарията зелена карта,решихме да се преориентираме и да се пробва,е по админ.процедура.
По новите правила,като си направих теста с петте стъпки,където трябва да си намеря професията в списъка с търсени такива,уж се намерих в level A, но по-натам ми извежда списък с професии,в които не мога да намеря близка до счетоводител.След като направих и петте стъпки ми излезе,че съм близо до покриване на критериите,но трябва да имам работодател в Канада.
С английският съм що-годе добре,но нямам ЙЕЛТС и мисля да се явя на изпит декември,като до тогава се подготвям.Иначе аз имам 2 магистратури-стокознание и счетоводство.Работя вее 8-9 години като счетоводител.Съпругът ми също е магистър по индустриален мениджмънт,но няма и ден стаж по специалността,освен един Интершип в Щатите,който беше 6 месеца.Бил е мениджър в кетеринга на Летище Варна поне 1г...та незнам кой от двамата да се подготвя.
Надявам се някой да може да отговори!
Мерси
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Re: Професия счетоводител по админ.процедура

Мнение от ablood »

hristina_k написа:...но трябва да имам работодател в Канада.
Това не е абсолютно невъзможно. По-скоро бих го определил като несериозно, или адски трудно.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
hristina_k

Мнение от hristina_k »

ок...незнам кое е несериозно,но така ми излиза.Ще направя пак теста,за да ви копна това,което ми изписа.
И все пак,с професия и образование на счетоводител,имам ли шансове по федералната процедура ?
Аватар
azzura

Мнение от azzura »

По федералната не , но по Квебекската със сигурност.
http://www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0" onclick="window.open(this.href);return false;
hristina_k

Мнение от hristina_k »

ех,ех,да искаш да се махнеш,но да не можеш:(
Нто от лотарията печелим,нито по федералната процедура става....
pavelyankov
Напуснал форума

Мнение от pavelyankov »

Що бре, не те ли кефи процедурата за Кебек ?
Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Не знае Кебекуарски ;)
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
pavelyankov
Напуснал форума

Мнение от pavelyankov »

Е, не знае........ако поиска, ще го научи ;)
Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Аватар
mufc

Мнение от mufc »

hristina_k написа:Здравейте,
Малко съм объркана.След като за сетен път не ни огря с лотарията зелена карта...
Как може да сте сигурни, че не ви е огряло при положение, че не може да се провери дали наистина даден човек е спечелил зелена карта ако уведомителното писмо се изгуби по трасето?
Аз например като спечелих зелена карта си намерих писмото на стълбите пред блока, цялото кално и мокро, ако някой ми го е бил гепил, аз също съм щял да си мисля, че не ме е огряло.
hristina_k

Мнение от hristina_k »

вече няма писма до спечелилите от лотарията,а сайта си работеше първите няколко дни за проверка и тогава показа,че не сме сред печелившите.
Не вярвам да станем чудо и да спечелим. :?: :?:
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

hristina_k написа:Здравейте,
Малко съм объркана.След като за сетен път не ни огря с лотарията зелена карта,решихме да се преориентираме и да се пробва,е по админ.процедура.
По новите правила,като си направих теста с петте стъпки,където трябва да си намеря професията в списъка с търсени такива,уж се намерих в level A, но по-натам ми извежда списък с професии,в които не мога да намеря близка до счетоводител.След като направих и петте стъпки ми излезе,че съм близо до покриване на критериите,но трябва да имам работодател в Канада.
С английският съм що-годе добре,но нямам ЙЕЛТС и мисля да се явя на изпит декември,като до тогава се подготвям.Иначе аз имам 2 магистратури-стокознание и счетоводство.Работя вее 8-9 години като счетоводител.Съпругът ми също е магистър по индустриален мениджмънт,но няма и ден стаж по специалността,освен един Интершип в Щатите,който беше 6 месеца.Бил е мениджър в кетеринга на Летище Варна поне 1г...та незнам кой от двамата да се подготвя.
Надявам се някой да може да отговори!
Мерси
И според мене по-добър шанс бихте имали ако опитате по процедурата за Квебек - знам че френския изглежда проблематичен, но от това което сте написали като профил за кандидастване за съжаление по федералната процедура ще ви бъде трудно да минете.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Публикувай отговор