Професия счетоводител по админ.процедура
-
Професия счетоводител по админ.процедура
Здравейте,
Малко съм объркана.След като за сетен път не ни огря с лотарията зелена карта,решихме да се преориентираме и да се пробва,е по админ.процедура.
По новите правила,като си направих теста с петте стъпки,където трябва да си намеря професията в списъка с търсени такива,уж се намерих в level A, но по-натам ми извежда списък с професии,в които не мога да намеря близка до счетоводител.След като направих и петте стъпки ми излезе,че съм близо до покриване на критериите,но трябва да имам работодател в Канада.
С английският съм що-годе добре,но нямам ЙЕЛТС и мисля да се явя на изпит декември,като до тогава се подготвям.Иначе аз имам 2 магистратури-стокознание и счетоводство.Работя вее 8-9 години като счетоводител.Съпругът ми също е магистър по индустриален мениджмънт,но няма и ден стаж по специалността,освен един Интершип в Щатите,който беше 6 месеца.Бил е мениджър в кетеринга на Летище Варна поне 1г...та незнам кой от двамата да се подготвя.
Надявам се някой да може да отговори!
Мерси
Малко съм объркана.След като за сетен път не ни огря с лотарията зелена карта,решихме да се преориентираме и да се пробва,е по админ.процедура.
По новите правила,като си направих теста с петте стъпки,където трябва да си намеря професията в списъка с търсени такива,уж се намерих в level A, но по-натам ми извежда списък с професии,в които не мога да намеря близка до счетоводител.След като направих и петте стъпки ми излезе,че съм близо до покриване на критериите,но трябва да имам работодател в Канада.
С английският съм що-годе добре,но нямам ЙЕЛТС и мисля да се явя на изпит декември,като до тогава се подготвям.Иначе аз имам 2 магистратури-стокознание и счетоводство.Работя вее 8-9 години като счетоводител.Съпругът ми също е магистър по индустриален мениджмънт,но няма и ден стаж по специалността,освен един Интершип в Щатите,който беше 6 месеца.Бил е мениджър в кетеринга на Летище Варна поне 1г...та незнам кой от двамата да се подготвя.
Мерси
- ablood
- Обратна връзка:
Re: Професия счетоводител по админ.процедура
Това не е абсолютно невъзможно. По-скоро бих го определил като несериозно, или адски трудно.hristina_k написа:...но трябва да имам работодател в Канада.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
-
ок...незнам кое е несериозно,но така ми излиза.Ще направя пак теста,за да ви копна това,което ми изписа.
И все пак,с професия и образование на счетоводител,имам ли шансове по федералната процедура ?
И все пак,с професия и образование на счетоводител,имам ли шансове по федералната процедура ?
По федералната не , но по Квебекската със сигурност.
http://www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0" onclick="window.open(this.href);return false;
-
ех,ех,да искаш да се махнеш,но да не можеш:(
Нто от лотарията печелим,нито по федералната процедура става....
Нто от лотарията печелим,нито по федералната процедура става....
-
- Напуснал форума
Що бре, не те ли кефи процедурата за Кебек ?
Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Вини Джоунс
Не знае Кебекуарски 

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
-
- Напуснал форума
Е, не знае........ако поиска, ще го научи 

Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Вини Джоунс
Как може да сте сигурни, че не ви е огряло при положение, че не може да се провери дали наистина даден човек е спечелил зелена карта ако уведомителното писмо се изгуби по трасето?hristina_k написа:Здравейте,
Малко съм объркана.След като за сетен път не ни огря с лотарията зелена карта...
Аз например като спечелих зелена карта си намерих писмото на стълбите пред блока, цялото кално и мокро, ако някой ми го е бил гепил, аз също съм щял да си мисля, че не ме е огряло.
-
вече няма писма до спечелилите от лотарията,а сайта си работеше първите няколко дни за проверка и тогава показа,че не сме сред печелившите.
Не вярвам да станем чудо и да спечелим.

Не вярвам да станем чудо и да спечелим.

И според мене по-добър шанс бихте имали ако опитате по процедурата за Квебек - знам че френския изглежда проблематичен, но от това което сте написали като профил за кандидастване за съжаление по федералната процедура ще ви бъде трудно да минете.hristina_k написа:Здравейте,
Мерси
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)