Павче, какво да ти отговарям бе другарче! Ти не възприемаш и колкото децата от детската градина!
Честно казано ти не ми отговори на доста въпроси, пък искаш аз да отговарям кат' ученичка на момента!? Това никак не е коректно спрямо диалога и събеседника!
Кажи ти как тогава ще се прочете
men (мн.ч. на
man) и има ли разлика между тях според твоите ушенца?
И още нещо запомни от мен! Щом пишеш
крабс на български и спориш, че с-то на края на думата в английския се чува не като з, а като с, то ти няма как да изговориш думата crabs с б преди окончанието с, а на 100 процента това б ти е п и така изменяш смисъла на цялата дума и ти се получава CRAP, та чак до Торонто смърди!
Това обеззвучаване в края на дума, завършваща със звучен съгласен, е нещо, над което се налага да работиш, ако имаш претенции да говориш правилен английски!
Всъщност това е нещо, по което се познава веднага БГ акцента на англ. ез!
И аз като anxeli бих казала, че ако говорещите не са покрай Палю не би трябвало да е такъв биК диУ!
Искрено ти казвам, Павле, че загубих интерес вече към теб и настоящата дискусия, защото ти нямаш какво да ми кажеш! Предавам щафетата, ако някой друг има желание да експериментира с теб и с прага ти на усещане за тотално излагане!
Приеми, че печелиш в спора и ме остави да си свалям кръвното!