Eдни малки пласмасови неща...
- mortigur
- Обратна връзка:
Eдни малки пласмасови неща...
Здравейте,
Скоро си купих кола, обаче след един месец по пощата ми изпратиха някакви дребни пласмасови нещица(приличат на малки етикетчета) с номера на тях. Питах местните обаче не могат да ми кажат за какво става дума. Някой да има идея? Виждам че е за някаква асоциация но не мога да се светна задължен ли съм да ги нося или не.....
Скоро си купих кола, обаче след един месец по пощата ми изпратиха някакви дребни пласмасови нещица(приличат на малки етикетчета) с номера на тях. Питах местните обаче не могат да ми кажат за какво става дума. Някой да има идея? Виждам че е за някаква асоциация но не мога да се светна задължен ли съм да ги нося или не.....
Taxation is theft.
Re: Eдни малки пласмасови неща...
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Ако си загубиш ключовете и имаш такова етикетче на тях, по този номер могат да те окрият и да ти ги върнат. Описано е на този линк. Безплатно е.
Можеш и да им дадеш пари. Те са благотворителна фондация. Много ми е странно, че никой местен не ги е виждал. На странно място живееш...
Можеш и да им дадеш пари. Те са благотворителна фондация. Много ми е странно, че никой местен не ги е виждал. На странно място живееш...
- mortigur
- Обратна връзка:
Ми де да ги знам, питах ги наистина, не знаят(То и познатите ми не са кой знае колко много)...... Все пак благодаря ти, излиза че не е задължително да ги нося.
Taxation is theft.
- John Smith
Ползвам ги от години. Пращам им по $20 като дарение годишно. Намерени ключове с такъв номер се пускат в първата пощенска кутия на Canada Post. Номерът е свързан с име и адрес, по който ключовете се връщат обратно при собственика. Не е лошо измислено и увеличава вероятността да се намерят ключовете. От The War Amps твърдят, че хиляди загубени ключове се връщат по този начин и сигурно е вярно.
Wise men don't need advice. Fools won't take it.
- mortigur
- Обратна връзка:
Браво на тях. Не смятам да ги ползвам. Ключовете са за това да се губят.....
Taxation is theft.
- John Smith
Моите са за отваряне на врати. KeyTag-a тежи 0.1g и не ми пречи. Пожелавам ти приятно губене на ключове... 

- mortigur
- Обратна връзка:
Е и моите са за това, ама пък 20 кинта не ми се дават на някаква организация дето даже и не ги знам де ще идат. Мерси за пожеланието.
Taxation is theft.
Те не искат пари насила. Между другото са една от най-добре управляваните фондации. Само 7-8% от събраните пари отиват за администрация.
- mortigur
- Обратна връзка:
Ами не искат ама от къде ми знаят адреса, че да ми пращат тия неща? Не съм подписвал споразумение с продавача на колата, че искам такова нещо. Или съм подписал негласно споразумение без да знам това......
Taxation is theft.
- John Smith
До преди съвсем малко въобще не знаеше нищо за организация, която работи от 1946 година и която всъщност не ти иска нищо. Не знаеш и Google как се ползва, а е безплатно и също полезно. Има още хиляди неща в Канада, които могат да са в твоя полза, за които ти не знаеш или не искаш да научиш. Насила хубост не става. Нарежи ги тези KeyTag-ове на малки парченца и ги зарови на различни места в поне 20km радиус.mortigur написа:Е и моите са за това, ама пък 20 кинта не ми се дават на някаква организация дето даже и не ги знам де ще идат. Мерси за пожеланието.

- mortigur
- Обратна връзка:
Виждам че обичаш да се заяждаш. Няма да ти отговарям. Както и да е не смятам да ги нарязвам или такива глупости. Просто ще ги изхвърля.
Taxation is theft.
Къде точно го видя това заяждане
mortigur написа:Виждам че обичаш да се заяждаш.
Сетих се за една пословица - споменава се за впрегатен добитък и река.