Сега мухЪтЪ II да каже прав ли е този дипломат или не.Бивш немски диполомат: В България 20 години цари произвол
България е най-тъжното място на света - в тази държава цари произвол вместо ред, мрежите на ДС продължават да си разменят постове и услуги, а за премиера се знае, че навремето е бил близък до бандитите. Това казва в свой анализ бившият зам.-посланик на Германия в България Клаус Шрамайер, публикуван в сп. "Europäische Rundschau".
Шрамайер посочва, че в България никой няма интерес от преосмислянето на комунистическото минало. Напротив, този период от историята на България, с всичките престъпления и несправедливости, просто се премълчава. "Невъзможно е да се започне начисто по простата причина, че номенклатурните кадри все още са внедрени по всички етажи на властта и държавните структури", пише юристът-дипломат и обобщава: "На всички е известно, че промените в България са само фиктивни." А така нареченият преход логично вече от 20 години тъпче на място.
Бивш немски диполомат: В България от 20 г. цари произвол
- MrGeek
- Путлер Капут
Бивш немски диполомат: В България от 20 г. цари произвол
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Re: Бивш немски диполомат: В България от 20 г. цари произвол
Самия факт че съм в тая селска и дива Канада какво ти говори бе Гейц ?
Ако там беше инак тука ли щях да дойда,това което си го има България тука и 1 пръст нямат ....
Ако там беше инак тука ли щях да дойда,това което си го има България тука и 1 пръст нямат ....
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- roumensp
Сега остава и да ни светнеш кое е това дето го има там, а тука не.myhata II написа:Самия факт че съм в тая селска и дива Канада какво ти говори бе Гейц ?
http://www.europaeische-rundschau.at/Si ... ameyer.pdf"
Ето оригинала, ако някой се интересува. Макар че всеки средно интелигентен българин си ги знае тези неща .
Ето оригинала, ако някой се интересува. Макар че всеки средно интелигентен българин си ги знае тези неща .
Циганите - на Сатурн !
Е ми ти щом сам не можеш да си отговориш аз ли ще ти помогна да разбереш ..?roumensp написа:Сега остава и да ни светнеш кое е това дето го има там, а тука не.myhata II написа:Самия факт че съм в тая селска и дива Канада какво ти говори бе Гейц ?
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- roumensp
Е, дори и аз мога да се сетя за някои - озлобеност на хората, корупция, мръсотия, беднотия, чалга ... Ти можеш да продължиш списъка, ако искаш.myhata II написа:Е ми ти щом сам не можеш да си отговориш аз ли ще ти помогна да разбереш ..?roumensp написа:Сега остава и да ни светнеш кое е това дето го има там, а тука не.myhata II написа:Самия факт че съм в тая селска и дива Канада какво ти говори бе Гейц ?
Страшно, това ли ти харесва с това ли си запомнил България ?
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- roumensp
Не, не съм я запомнил с това, но това е което ме накара да я напусна.myhata II написа:Страшно, това ли ти харесва с това ли си запомнил България ?
Хм, тази статията ще я прикача кьм сьдебните ми процедури които мисля да задвижа в бьдеще срещу бьлгарската дьржава в Хага. МОже да помогне. В друга тема сьм пускал мотивите ми и сумите които изисквам.
В момента сьм се запитал до един познат адвокат специалист в международно право дали може да се измисли нещо, тоест каква точно процедура трябва и как да се формулират коректно от правна гледна точка моралните щетите които са нанесени на мен и на моето семейство, а и защо не на голяма част от бьлгарският народ.
На тия изроди които крадьт и убиват надеждите на цял народ, трябва в един момент да им се натрие носьт на международно ниво.
В момента сьм се запитал до един познат адвокат специалист в международно право дали може да се измисли нещо, тоест каква точно процедура трябва и как да се формулират коректно от правна гледна точка моралните щетите които са нанесени на мен и на моето семейство, а и защо не на голяма част от бьлгарският народ.
На тия изроди които крадьт и убиват надеждите на цял народ, трябва в един момент да им се натрие носьт на международно ниво.
Няма да те огрее майна защото ако спечелиш ,печелят 8 000 000 души ,затова седи си и чакай по добри времена
Стефан Цанев
Стефан Цанев
брей не ви ли писна бе да дъвчите какво станало през последните 20 год. в българия? станалото, станало.
не ни писна затова което става тука в тоя форум че сме се събрали да пишем са виновни точно тези 20 и кусур години
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- valioiko
- Модератор
- Обратна връзка:
Основна вина за състоянието на България има населението й. След това 45-те години преди тези 20 и чак тогава споменатите от теб 20 години на преход.myhata II написа:не ни писна затова което става тука в тоя форум че сме се събрали да пишем са виновни точно тези 20 и кусур години
"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
Интересно, как народа става послушен и цивилизован, като се премести да живее в някоя друга страна. Или това сме изключенията? Да не се обиждат оставащите по една или друга причина..
Embrace your climate change!
и на мен ми е интересно7George написа:Интересно, как народа става послушен и цивилизован, като се премести да живее в някоя друга страна. ..
а после отново българите били виновни за 20-те години провал