PS
Са за да не стане мазалация, за крайно ограничените и проЗти индивиди и от двата пола да уточня, че смятам ставнението между неква тенекия и жив човек за крайно идиотско освен ако е направено само с цел "чешане на езика и забавление"

Аз не смея да кажа, защото забелязвам самоубийствени тенденции у някои мъже.azzura написа:Ами жената? Как се поддържа една средностатистическа българска имигрантка? Колко често сменя парфюма, на 5 или на 10 месеца?
Мисля го напълно сериозно, обаче мнението ми трябва да се приеме със забележката, че за синтетичното масло трябва да е ползвано дълъг период от време (не само няколко смени) преди двигателя да се стикова с него. Препоръчвам да се обърнеш към гугъл за повече информация.ablood написа:Не го мислиш сериозно, нали?jovani написа:Още по-лошо е ако минете от синтетично към минерално защото двигателят се е "напасвал" към филмът на по-качественото масло.
Сори Петре - ама беше написал 3 неверни неща в 2 изречения.petar krastev написа: Джони ти ме закла,ще отида и ще се самообеся.Какво е това обяснение бе,от къде го изкопа това.Ти да не си завършил "Технология и производсво на синтетичните и минерални масла"
Сега, ти като ми кажеш биотермичен процес,аз си представям баба ми на село като вари мас от прасето да прави сапун.
Каква разлика има между моторните масла в Европа и Америка,след като са сертифицирани по ISO 9001.
Ако не можеш да обясниш една теортия,така че да те разбере едно 6 годишно хлапе,значи и ти нищо не разбираш от нея.
Какво си се заобеснявал,кажи го с прости и ясни думи,ако ти е ясно и на тебе.В което се съмнявам,ама както и да е.
azzura написа:Предпочитам горчивата истина пред фантазиите.
Ами жената? Как се поддържа една средностатистическа българска имигрантка? Колко често сменя парфюма, на 5 или на 10 месеца? Колко време изкарва с един чифт ботуши - един сезон или повече?
Айде ся пък и тоя,сърдя ти се?Ти луд ли си,за кво да ти се сърдя,аз ти се възхищавам бе пич,не всеки може да си позволи щори от 5 майки.Я гледай какво става в село Сен Катрин,бичат си хората с 20 годишните пердета, ама иначе стъпват търговски.jovani написа: Хайде сега сърди ми се, като 6-годишна ученичка, че пишеш глупости, а аз ти ги поправям.
Ах,милата заела се е с много нелека задача.petar krastev написа:Опитва се да ме очовечи и мене неарденталеца и за сега сме в начален стадий.Казва-имам доста да работя върху тебе.
Да, за тези по ул. Дейви във Ванazzura написа:Естетствено, че е за забавление, Ралл, повечето явно го разбраха, но уви джовани продължава в същия ритъм.
Павка, за някои мъже щастието може да не е там
Bistra написа:М-Да, Да ви кажа честно на мен ми е все едно каква кола карам, но не ми е все едно с какъв мъж живея.![]()
Радвам се, че и той мисли по подобен начин т.е., че отделя повече усилия за ентретиена на жената, а не на колата.![]()
Нали за това са направени автосервизите (имам предвид за колите, де).