може ли някой да ми помогне за пакетите на Campus и Panorama?
трябват ми линкове или поне да ме насочите от къде мога да ги сваля или ако може някой да ми ги прати сканирани?
предварително ви благодаря
up
Тестът съдържа 3 части - слушане с разбиране, граматика и четене на текст с отговори на въпроси.
Да кажа - въпросите за слушане са мноооого гадни, не дава да ги повтаряш, за да ги чуеш, дава около 30-5- секунди да осмислиш отговорите и да отговориш, после те прехвърля на следващия въпрос. Имате 90 мин. и по-добре си увеличете картината на монитора, защото голяма част от текста е с много малки букви и затормозява очите.
Мен ме изкара А2 към В1 за слушане с разбиране, за граматика и четене на текст и отговор на въпроси В ниво...
Отивам да уча френски
Здравейте съфорумци. Търся Campus 1 учебник и тетрдака. Започвам курс в ИЧС от април и ми се ще да спестя някой лев. Свалих една версия, но не знам дали ще ми върши работа. От коя година е издателството по което се учи в момента в ИЧС? Много ще съм ви благодарна за оказаната помощ.
karadachka написа:Здравейте съфорумци. Търся Campus 1 учебник и тетрдака. Започвам курс в ИЧС от април и ми се ще да спестя някой лев. Свалих една версия, но не знам дали ще ми върши работа. От коя година е издателството по което се учи в момента в ИЧС? Много ще съм ви благодарна за оказаната помощ.
Здравей,
Имам сканирани до 74 страница така че като за начало ще ти свърши работа.Можеш да пишеш на личен.
DCS-Vienne-25.03.2011
Accusé de réception-11.2011
Писмо за подготовка за интервю-21.07.2012
Entrevue de sélection-22.10.2012
Jasmin_veni, как разбра че си А2 към В1? На мен ми отчете % - например за слушане 73%, за следващия компонент - 80% и за последния - 76%. Как да разбера на колко отговаря?
Seul on peut aller plus vite, mais ensemble on peut aller plus loin. Полет - 16.06.2014 г.
Nescafe, пробвай и това: http://www.lrdgonline.com/home_e.php"
Скролваш малко по-надолу където пише PLACEMENT TEST. Може да се тества и английския.
Резултата от теста няма да е според Европейската езикова рамка, а по-скоро някаква канадска система на оценяване с 12 и повече нива, но ако изкараш 10 и нагоре не е зле.
Няма ограничение за време на отговор, но естествено трябва да отговаряш без много бавене за да бъдат по-реалистични резултатите.
Успех
в тракера има и Campus 2 и 3 и други образователни материали по френски
Благодаря за линкчето, само искам да попитам тъй като има две издания на Campus 1, едното е Jacky Girardet, Jacques Pecheur - Campus 1 Méthode de Français:[2006], а другото е Jacky Girardet, Jacques Pecheur - Campus 1 Méthode de Français : Nouvelle édition avec un Livret de civilisation inclus [2006], кое от двете издания се ползва. И това ли е последнта актуализация. В смисъл има ли и от по-нова година. Питането ми е за да съм наясно по кой учебник ще се изучава това в ИЧС-то.
Благодаря предварително.
karelia79 написа:Jasmin_veni, как разбра че си А2 към В1? На мен ми отчете % - например за слушане 73%, за следващия компонент - 80% и за последния - 76%. Как да разбера на колко отговаря?