очакваме я... този път и ние ще се включимNinushevi написа: А на групата тук-очаквайте много скоро следващата страница от нашите срещи!

очакваме я... този път и ние ще се включимNinushevi написа: А на групата тук-очаквайте много скоро следващата страница от нашите срещи!
ама и аз избрах дата за уговаряне на среща между непознатиfandjo написа:нещо такова за събота или неделя в Русе?
е може и само на литературно четене да бъде... в квартала върви слух, че механа "Приятели" затваря в понеделник, а нали предишните срещи са били там?
Дунавски кът е отворен и има детска площадка с люлки до заведението, ако има желаещи пишете по ред два...или друго предложение
Напълно сериозно - утре,събота ми е натоварен деня!Даже до средата/края на месеца е така при мен!Така че няма да мога да се включа!А и по принцип е добре по рано ден да се определи-за да се организират хората,относно различните им ангажименти!fandjo написа:ама и аз избрах дата за уговаряне на среща между непознатиfandjo написа:нещо такова за събота или неделя в Русе?
е може и само на литературно четене да бъде... в квартала върви слух, че механа "Приятели" затваря в понеделник, а нали предишните срещи са били там?
Дунавски кът е отворен и има детска площадка с люлки до заведението, ако има желаещи пишете по ред два...или друго предложение
![]()
утре ще се доуговорим за да се видят действително желаещите... извън хумористите, които днес ще участват
за 09.04.Ninushevi написа:Ами може да почнем с уговорките, че да е по-спокойно. Ловото е обаче, че ние за 10ти не ставаме, че аз съм на работа през деня до 19ч. и става много сложно. Но ще наблюдавам какво се случва тук и ще чакам офертите ви)
мдааа,може и неделя fandjo ,ама коя неделя да е...fandjo написа:може и неделя да е bossa novaако само това е пречка и без това няма много записали се в темата
за сега съм свободен-след 16,30-17,00ч.,русенско време!fandjo написа:от мен последно вече...
свободни сме на 16/04/2011![]()
който може на тази дата да дописва...