Ima li nqkoj informaciq kyde moje da se gleda EURO 2004 w Montreal - sportni klubowe , kafeneta ili neshto podobno. Edin priqtel ot Toronto mi kaza, che shtql da go gleda w nqkakwo takowa kafene blizo do tqh. Az ne znam za podobno zawedenie w Montreal, a ne mi se hodi na wseki mach do Toronto i obratno
Prez cialoto purvenstvo restaurantut na Tania shte raboti 24 chasa. Vchera instaliraha kabeli i ogromen televizor. Shte ima znachitelno namalenie na cenite, kakto i zakuska. Za poveche vuprosi http://www.pcaveau.netfirms.com ili 733-4825
Gio
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
Gio70 написа:Prez cialoto purvenstvo restaurantut na Tania shte raboti 24 chasa. Vchera instaliraha kabeli i ogromen televizor. Shte ima znachitelno namalenie na cenite, kakto i zakuska. Za poveche vuprosi http://www.pcaveau.netfirms.com ili 733-4825
Gio
Gio, на % ли си?
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Ne, ne sum nein reklamen agent. Prosto otgovorih na vuprosa na choveka za shampionata. No deistvitelno triabva da priznaia, che replikite mi zvuchat kato reklama. Vsushnost reklamata mi e professia i tova e niakakvo izkriviavane ili kakto iskash go narechi. Ot druga strana shte mi e po-priatno da ima poveche hora, za da si piivame i da si komentirame machovete na bulgarski. Vmesto da hodiat po Jean-Talon v niakakvi izmisleni italianski burlogi, ne e li po-udachno da doidat pri Tancheto? Struva mi se logichno, dori i da zvuchi kato reklama.
Gio
Последно промяна от Gio70 на Пет Юни 04, 2004 1:46 pm, променено общо 1 път.
Gio70, не го вземай насериозно, но тук станахме вече доста мнителни,
когато някой с 1-2 постинга попита нещо и съвсем скоро някой
друг с 2-3 постинга му отговори еднозначно и изчерпателно по темата
Ima edna goliama bulgarska lichnost, koiato neprekusnato mi kazva "Prestani da se obiasniavash! Zastavai zad tova, koeto si kazal ili napravil, a koito kakto iska da te razbira". Moje bi kato bial strelez mi e trudno da go spazvam i vse gledam vsichko da e perfektno izgladeno. Vseki si ima nedostatuzi...
Gio
Gio70, ти да не се засегна нещо? Ние просто си запълваме работното време.
Защо не поговориш с Таня да си преработи страницата и на български?
Ако ще пишем за ресторанта да изтеглим страта тема, защото Кума Лиса ще ни се скара, че разводнихме и тази тема :idea:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
И аз ще дойда в ресторанта, но кажи на Таня(понеже на мен ми беше
неудобно) да вземе да сложи салфетки и прибори(олио/оцет) по
масите когато предлага шопска салата и подобни. Има елементарни
неща които са задължителни за един български ресторант.
Ne, niama ot kakvo da se razsurdia. Samo che, ako niakoi izpolzva foruma, za da si zapulva rabotnoto vreme, to az obratnoto - gubia cenni minuti ot rabotnoto si vreme, za da uchastvam. I v tozi smisul sum posledniat chovek, koito bi iskal da go razvodniava. Napisah dve dumi za restauranta kato miasto za sreshta za iadene, piene i gledane na machove, kato misleh, che toi e neizvesten. No vijdam, che vsichki go znaiat i e veche vupros na jelanie ili vuzmojnosti da idvat tam.
:beer: Gio
Последно промяна от Gio70 на Пон Юни 07, 2004 7:53 am, променено общо 1 път.
ia pak da vqrna temata, to e iasno che ste se razboleia sledobed na 14.06, no na 18 i 22 pak li. mnogo iavno stava za pred chefa.
ta vqprosa mi e niama li niakoi sait kato tozi na F1, da davat machovete.
i oste nesto pak, niama li niakoi sait s motoGP, zastoto tova i po kabela ne go davat.