Търся специалисти за ремонт на покриви
Търся специалисти за ремонт на покриви
Моля, ако сте ползвали услугите и сте били доволни от някой специалист или вие сте опитен специалист по ремонт на покриви тип мембрана и обикновенни, моля пишете ми на лични аз ще ви се обадя. Става въпрос за 4 обекта, работата е сериозна. Предпочитам българи. Благодаря!
Re: Търся специалисти за ремонт на покриви
аз съм майстор. 4 години съм го работил в гърция. работил съм единствено на големи обекти (супермркети, метро станции и др.) искам да работя и живея в канада но незнам как става цялата процедура!!! ако можеш да помогнеш по някакъв начин бих работил тази работа отново защото наистина ми харесва.
Поздрави от България,
Андрян Манолов
Поздрави от България,
Андрян Манолов
От модератора - моля, пишете на кирилица, следващият пост на латиница ще бъде изтрит директно.oziriz написа:az sum maistor. 4 godini sum go rabotil v gurciq. rabotil sum edinstveno na golemi obekti (supermrketi, metro stancii i dr.) iskam da rabotq i jiveq v kanada no neznam kak stava cqlata procedura!!! ako moje6 da pomogne6 po nqkakuv na4in bih rabotil tazi rabota otnovo za6toto naistina mi haresva.
Pozdravi ot Bulgaria,
Andrian Manolov
- ablood
- Обратна връзка:
Съжалявам, че ти убивам ентусиазма, но даже и наистина някой да те възприеме за "майстор" по гръцки покриви след 4 години работа, трябва да разбереш, че зимата и покривите тук са коренно различни. Само да спомена, че поминалата зима тук паднаха 4 метра сняг почти без топене. Смятай за каква тежест става дума, или за какво ходене, стъргане и изолиране.oziriz написа:аз съм майстор. 4 години съм го работил в гърция
Моят покрив например е направен (преди 7 години) от малоумник. Перфектно е изолиран срещу дъжд, но ако натрупа много дебел сняг и започне да се топи, се получава налягане, което избутва водата отдолу нагоре и потича по стената в гаража.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- John Smith
Цялата тази процедура е описана на поне 100 места, на този форум, на официалните страници, по блогове и къде ли още не. Освен това се съмнявам, че предложената работа ще е валидна след година или две, когато ти евентуално би получил документи за легално пребиваване в Канада. Прочети малко повече за какво става дума. С гръцките покриви тук наистина ще започнеш с опит, близък до нула.oziriz написа:...искам да работя и живея в канада но незнам как става цялата процедура!!!
Wise men don't need advice. Fools won't take it.
В кой град на Канада ?teta beta написа:Моля, ако сте ползвали услугите и сте били доволни от някой специалист или вие сте опитен специалист по ремонт на покриви тип мембрана и обикновенни, моля пишете ми на лични аз ще ви се обадя. Става въпрос за 4 обекта, работата е сериозна. Предпочитам българи. Благодаря!
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
-
Бате,Озирис е египетски бог,опитай с Хефес примерно!
Муха, ти що си мислиш, че е в Канада?!?.........
Ние вярваме
Даже бих казал с голям процент на точност че става въпрос за Монтреал.zeg написа:Муха, ти що си мислиш, че е в Канада?!?.........
Под всяко мнение във форума има едно бутонче (Профил на абоната) от тук става ясно следното:
Ако някой има все още съмнения относно местоположението на пусналия обявата може да кликне върху линк-а (Виж всички мнения на потребителя) и ще се убеди...Регистриран на: Вто Май 09, 2006 3:57 pm
Последно посещение: Пет Мар 11, 2011 7:17 pm
Общо мнения: 15
[0.00% от всички мнения / 0.01 мнения на ден]
Виж всички мнения на потребителя
Най-активен във форум: Провинция Квебек
[ 6 Мнения / 40.00% от всички потребителски мнения ]
Най-активна тема: Мнения за зъБолекар
[ 2 Мнения / 13.33% от всички потребителски мнения ]
S'il n'y a pas de solution, c'est qu'il n'y a pas de problème.
Ablood при теб проблема е че гаража ти е пристрояван допълнително след като къщата е била готова и този дето го е правил е решил да спести пари и време. В твоя случай трябва да откриеш минимум 3 фута под и 3 фута над снадката между гаража и къщата и да сложиш самозалепваща мембрана.ablood написа: Моят покрив например е направен (преди 7 години) от малоумник. Перфектно е изолиран срещу дъжд, но ако натрупа много дебел сняг и започне да се топи, се получава налягане, което избутва водата отдолу нагоре и потича по стената в гаража.
Това тук е най доброто на пазара:
Self-adhered roofing underlayment
S'il n'y a pas de solution, c'est qu'il n'y a pas de problème.
- ablood
- Обратна връзка:
Като се има впредвид, че тази и миналата зима изобщо не е текло ще се въздържа. Ако някой ден пак се изсипят 4 метра сняг, просто ще се кача с една лопата за 10 минути да го поизтъня малко. И без това повечето от съседите ми го правят профилактично.
Като позастареят "керемидите" някой ден и дейде време за смяна, тогава ще го оправя.
Благодаря за идеята все пак.
Като позастареят "керемидите" някой ден и дейде време за смяна, тогава ще го оправя.
Благодаря за идеята все пак.

Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.