Коко не се и съмнявам - но аз съм в Сан Хосе което е със съвършенно различен климат от Сан Франциско - тук е жега та се нетрае - дори сега е 70ф - към 20-22градуса и го даваме по късите ръкави - цайсите и кабриото
Анхели - това Торонтския плаж ли - много е готин чакай да изнамеря снимка и от там
Californian написа:Коко не се и съмнявам - но аз съм в Сан Хосе което е със съвършенно различен климат от Сан Франциско - тук е жега та се нетрае - дори сега е 70ф - към 20-22градуса и го даваме по късите ръкави - цайсите и кабриото
Анхели - това Торонтския плаж ли - много е готин чакай да изнамеря снимка и от там
При мене днес по обяд беше 28С без факторите, добре че в момента все пак е сухият сезон и няма много влага.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Между другото никъде в Коста Рика не е "Фрашкано с туристи" освен по нова година и великден.. Това са периодите в които аз не ходя на плаж а си седя в Столицата защото е много по-спокойно тук..
В повечето случаи като ходиш на плаж няма много хора..
Оня ден гледам един (явно българин) си закачил отпред на камиона една мартеница, колкото малка метла беше.. То няма и сваляне, щото няма и щъркели насам..
ivandaman написа:
В повечето случаи като ходиш на плаж няма много хора..
Mерси за инфото , аз четох рецензии на немски туристи , (не знам защо, но вкусовете ни си съвпадат в повечето случаи, американците са прекалено всеядни) там пишеше че е доста пълно с фотографи и туристи, но явно са улучили неподходящо време ...