интервю Март 2011
Re: интервю Март 2011
Ами какво ми каза. Тях ги интересува ефективния стаж, а майчинството не било работа, аз и казах че с първото съм била 9 месеца майчинсво, но с второто съм си работила от вкъщи. Според нея след като не си в офис, не е работа, не знам що така. Както и да е, даде си ми точките за стаж, ама не очаквах да пита за майчинството.
Забравих да кажа, не ни пита нито за история,нито за мотивация, нито за административни райони, нищо извън досието ни. Нито какво работя сега нито какво съм работила преди, нито мъжът ми, само за в бъдещето, за това какво ще правим там. За който има моята специалност - компютърен инжинер да кажа, че тя ме одряза още като започнах да се обяснявам как ще си приравня дипломата, и ще кандидатствам за ордена на инжинерите, каза ми ...защо? вашата специалност може да се практикува без никакви приравнявания, аз се съгласих. В една от обявите видя че пише ERP - беше за бази данни, аз и казах какво е, тя остана много доволна, видимо знаеше какво е, или беше добре ориентирана.
Стана малко подробно, ама знам че тия които чакат, всяко нещо може да им е полезно. Така че успех!
Забравих да кажа, не ни пита нито за история,нито за мотивация, нито за административни райони, нищо извън досието ни. Нито какво работя сега нито какво съм работила преди, нито мъжът ми, само за в бъдещето, за това какво ще правим там. За който има моята специалност - компютърен инжинер да кажа, че тя ме одряза още като започнах да се обяснявам как ще си приравня дипломата, и ще кандидатствам за ордена на инжинерите, каза ми ...защо? вашата специалност може да се практикува без никакви приравнявания, аз се съгласих. В една от обявите видя че пише ERP - беше за бази данни, аз и казах какво е, тя остана много доволна, видимо знаеше какво е, или беше добре ориентирана.
Стана малко подробно, ама знам че тия които чакат, всяко нещо може да им е полезно. Така че успех!
"Повечето истински провали се дължат на ограничения, които хората си поставят сами, в собствените си умове." Н.Х.
Joya, честито за сертификатите! 

Последно промяна от BibitaN на Сря Мар 09, 2011 7:43 am, променено общо 1 път.
Док. Виена - 6.8.2010
Интервю - 10.3.2011
Док. Букурещ - 5.2011
Баркодове - 6.2011
Мед. форм. - 28.11.2011
Мед. изсл. - 9.12.2011
OK мед. - 29.12.2011
ВИЗИ - 11.10.2012
Интервю - 10.3.2011
Док. Букурещ - 5.2011
Баркодове - 6.2011
Мед. форм. - 28.11.2011
Мед. изсл. - 9.12.2011
OK мед. - 29.12.2011
ВИЗИ - 11.10.2012
Биби, при мен проблема е че съм на нова работа, общо взето тя не се заяде толкова за служебната бележка, колкото за трудовият договор и новите записи в трудовата книжка. Така че не знам. Факт е че минахме, и че това нямаше общо към точките ни. Но да ти кажа има преводачески агенции които за 2 часа превеждат. Аз бих я превела, два реда, все ще ти ги преведът, просто за да си спокойна, иначе ще те пусне и така жената. А ако оригиналният докуметн е на френски или анлийски, няма проблем, тя се успокои като и връчих длъжностната ми характеристика на английски.
"Повечето истински провали се дължат на ограничения, които хората си поставят сами, в собствените си умове." Н.Х.
Joya, благодаря ти за разясненията! 

Док. Виена - 6.8.2010
Интервю - 10.3.2011
Док. Букурещ - 5.2011
Баркодове - 6.2011
Мед. форм. - 28.11.2011
Мед. изсл. - 9.12.2011
OK мед. - 29.12.2011
ВИЗИ - 11.10.2012
Интервю - 10.3.2011
Док. Букурещ - 5.2011
Баркодове - 6.2011
Мед. форм. - 28.11.2011
Мед. изсл. - 9.12.2011
OK мед. - 29.12.2011
ВИЗИ - 11.10.2012
-

Здравейте
И аз мога да се похваля със сертификати.
При мен обаче има малък проблем- когато се прибрах в Пловдив видях, че в купа мои документи е и досието ми- Demande de certificat de selection. Явно при прибирането на документите е попаднало при мен. Искам да попитам някой има ли представа как мога да се свържа с Мадам. Предполагам че този документ е необходим и трябва да остане в досието ми.
Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарна.
mariqpetrova, честито!
Ние сме утре на интервю, иначе бих ти предложила да ми го пратиш и да го предам на Мадам Ут. Но няма как вече...
Освен някой друг, на когото му предстои инервю да го занесе.

Ние сме утре на интервю, иначе бих ти предложила да ми го пратиш и да го предам на Мадам Ут. Но няма как вече...
Освен някой друг, на когото му предстои инервю да го занесе.

Док. Виена - 6.8.2010
Интервю - 10.3.2011
Док. Букурещ - 5.2011
Баркодове - 6.2011
Мед. форм. - 28.11.2011
Мед. изсл. - 9.12.2011
OK мед. - 29.12.2011
ВИЗИ - 11.10.2012
Интервю - 10.3.2011
Док. Букурещ - 5.2011
Баркодове - 6.2011
Мед. форм. - 28.11.2011
Мед. изсл. - 9.12.2011
OK мед. - 29.12.2011
ВИЗИ - 11.10.2012
Мария, аз в петък имам повторна среща с Мадам Ут, ако искаш мога да я питам как да и изпратиш досието си - предполагам че е отседнала в Радисън и просто може да го пуснеш до хотела до края на следващата седмица. Но ако имаш някаква друга идея пиши ми на лични.mariqpetrova написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Здравейте
И аз мога да се похваля със сертификати.
При мен обаче има малък проблем- когато се прибрах в Пловдив видях, че в купа мои документи е и досието ми- Demande de certificat de selection. Явно при прибирането на документите е попаднало при мен. Искам да попитам някой има ли представа как мога да се свържа с Мадам. Предполагам че този документ е необходим и трябва да остане в досието ми.
Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарна.
If everything seems under control you're just not going fast enough
Честито на всички! На Мария бих и предложила да зънне в хотела и да пита дали ще ги доставят на мадам, ако ги прати по куриер.Надявам се утре да е още един успешен ден!
http://www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0" onclick="window.open(this.href);return false;
Mariqpetrova, дори да не успееш да върнеш досието си лично, може да го пратиш по куриер. С риск да засегна колеги от форума те съветвам да не пращаш досието си по хора, дори да си сигурна в добрите им намерения, не го прави. Има доста лична информация в Молбата за селекция, която не искаш да попадне в случайни хора....А, и според мен няма да направиш добро впечатление на Мадам, не ме карай да ти отговарям ЗАЩО мисля така. Нали знаеш за вълка и дебелия му врат......?
mariqpetrova, ние сме на 16.03 на интервю. Ако Grus пита Мадам Ут, ние може да ги занесем тогава, но и аз мисля, че е най-добре да се върнат с куриер.
Последно промяна от escape на Сря Мар 09, 2011 3:56 pm, променено общо 2 пъти.
16.03.11 - интервю
11.11.11 - покана за медицински
28.06.12 - покани за визи
03.08.12 - визи
27.08.12 - полет
11.11.11 - покана за медицински
28.06.12 - покани за визи
03.08.12 - визи
27.08.12 - полет
azzura написа:На Мария бих и предложила да зънне в хотела и да пита дали ще ги доставят на мадам, ако ги прати по куриер

И ние взехме сертификати! Останах с отлични впечатления от Мадам Ут! Делово, без забавяне, без излишни неща. Ако всички документи са в ред и знаеш френски /задоволително/ - няма от какво да се притесняваш.
-
Много благодаря на всички, които ми предложихте помощ. Реших да пратя досието по куриер с точен час. Видях в табличката (Статистика) ,че има 3 интервюта за петък и затова реших 11 часа. Аз също предположих че Мадам е отседнала в хотела, затова казах ако не я намерят и е отседнала там да го оставят на рецепцията.
Благодаря още веднъж
Благодаря още веднъж
Лично мнение, най-добре ако имаш тази възможност да занесеш лично документа. Понеже всичко друго би изглеждало несериозно. Ще си задава въпроси - "Как, кога и защо този документ е в кандидатимигранта", а очи в очи можеш да обясниш какво точно се е случило. Да не изиграе лоша шега това дистанциране, чрез някой друг, чрез куриер...
Индивидуализма винаги излиза скъпо