имам въпрос към семейства с бебе (до 2г), които са пътували за Канада - ако не се плати място за бебето, в самолета полага ли се някакво приспособление за сън на детето. Ако някой може - нека да разкаже как е минал полета в подобен случай.
Благодаря

Това е съвсем вярно, има твърде малко места за тази цел. Въпросната basinette се закрепва на стената ПРЕД седалката на пътуващия/та/те и след употреба се размонтира. Ето затова трябва от компанията да съобразят да ви дадат места, където може да се монтира това чудоzorbat написа:.. не съм сигурна че на всички седалки може да се закрепя легълцето:-) Най-добре наистина виж с компанията с която ще летите...
Да, местата трябва да се най-първите в редицата, за да може кошчето да се закачи на стената пред вас. На втори и т.н. ред няма как да стане, то едва има място за табличката за храна между теб и гърба на предната седалка, какво остава за бебшко кошче. Хубаво е на чек-ин да им напомните, че ще искате такова кошче, за да ви дадът въпросните места на първия ред, иначе става много сложно за стюардесите да направят рокадата с други пътници.angelheart написа:Това е съвсем вярно, има твърде малко места за тази цел. Въпросната basinette се закрепва на стената ПРЕД седалката на пътуващия/та/те и след употреба се размонтира. Ето затова трябва от компанията да съобразят да ви дадат места, където може да се монтира това чудоzorbat написа:.. не съм сигурна че на всички седалки може да се закрепя легълцето:-) Най-добре наистина виж с компанията с която ще летите...
Авиокомпанията. Предполагам, че в някои самолети са, а в други не...azalia написа:Някой поне може ли да ни каже дали облегалките за ръце в самолета дали са подвижни или не?