Ето този коментар ми хареса " Тhis guy is insane but he should have won! we need more crazy people in politics instead of idiots "anxeli написа:Също и наема. Аз съм от партията на този съперник на Обама :
http://www.youtube.com/watch?v=x4o-TeMHys0"
За стжаление загубихме, но не се отказваме !
Костов: България е в тежка депресия.
Re: Костов: България е в тежка депресия.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
- optics
- Модератор
митето,
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
- MrGeek
- Путлер Капут
Може и да е така, мухЪ, но това няма никаква връзка с темата. Иначе ако трябва да говорим за изтъкнати крадци, трябва най-вече да започнем с мадридския мошеник, украинския безделник, главния хидроинженер на републиката, както и разбира се техния "баща" - онзи изтъкнат ловец на редки животински видове.myhata II написа:Костов е един крадец и лъжец ,той поруга и оскверни синята идея....
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
Едно знам от първа ръка - в момента в България има УЖАСНА липса на капитал и сума ти проекти стоят незавършени... точно както предричаха австрийците (не нацията, икономистите).
След Виденов дойде Костов и той ги почна тея лайна с извинение,да кажем че той даде старт на лъжите и измамите на тея които си ги описал отгореMrGeek написа:Може и да е така, мухЪ, но това няма никаква връзка с темата. Иначе ако трябва да говорим за изтъкнати крадци, трябва най-вече да започнем с мадридския мошеник, украинския безделник, главния хидроинженер на републиката, както и разбира се техния "баща" - онзи изтъкнат ловец на редки животински видове.myhata II написа:Костов е един крадец и лъжец ,той поруга и оскверни синята идея....
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- MrGeek
- Путлер Капут
Добре де, Костов е виновен и за глобалното затопляне, обаче въпросът в случая е изпада ли България в тежка депресия или както предрече джовани от догодина вече ще измести Канада от Г7 групата?
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
Ти почна с Костов и каква ти е темата
Дай да започнем с началото и ще стигнем до глобалното затопляне
Я да чуем за
В хода на проверката е установено, че основните дарители на “Бъдеще за България” са държавни предприятия, някои от които са били в изключително тежко финансово състояние.
http://www.bgfactor.org/index_.php?cm=2&ct=1&id=1429"
Как разграбихме държавата на гърба на синия кон
Та затова Костов какво бил казал знаеш ли през къде ми е ,не му верваме
Дай да започнем с началото и ще стигнем до глобалното затопляне
Я да чуем за
В хода на проверката е установено, че основните дарители на “Бъдеще за България” са държавни предприятия, някои от които са били в изключително тежко финансово състояние.
http://www.bgfactor.org/index_.php?cm=2&ct=1&id=1429"
Как разграбихме държавата на гърба на синия кон
Та затова Костов какво бил казал знаеш ли през къде ми е ,не му верваме
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Виденов излъга нашите родители, царя беше като игра "ва банк"(или "последен шанс"), бат Бойко не излъга никого(повечето глупаци още му вярват), обаче Костов ограби надеждите на цялото младо поколение след "падането" на комунизма. От алчност и нарцисизъм. И мен не ме интересува какво е казал, това е напълно компроментиран политик, който щеше да е политически труп в повечето държави. Обаче има едно особено племе, "костовисти" им викат, които ми напомнят едни хора в Русия, дето се събират всяка година на площада на годишнината на Сталин.
- MrGeek
- Путлер Капут
Значи принципно тези, които вярват в горното, по нищо не се отличават, даже направо са си лика-прилика с тези от долната група:IFF написа:бат Бойко не излъга никого
Обаче не е в това работата. Дори изверг като Костов може да казва понякога верни неща, та идеята на темата не е личността на Командира и издънките му преди 10 години, а дали има нещо вярно, в картинката на описаната икономическа ситуация в момента в България.IFF написа:Обаче има едно особено племе, "костовисти" им викат, които ми напомнят едни хора в Русия, дето се събират всяка година на площада на годишнината на Сталин.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
Трябва да внеса едно уточнение. Бат Бойко не е излъгал никого, щото малоумниците му вярват ...все още. Мисля че така позицията ми е по-ясна.MrGeek написа:Значи принципно тези, които вярват в горното, по нищо не се отличават, даже направо са си лика-прилика с тези от долната група:IFF написа:бат Бойко не излъга никогоОбаче не е в това работата. Дори изверг като Костов може да казва понякога верни неща, та идеята на темата не е личността на Командира и издънките му преди 10 години, а дали има нещо вярно, в картинката на описаната икономическа ситуация в момента в България.IFF написа:Обаче има едно особено племе, "костовисти" им викат, които ми напомнят едни хора в Русия, дето се събират всяка година на площада на годишнината на Сталин.
Ами аз ако ти го кажа същото това което ти го е Космоф ти какво ще кажеш мани го тая Мухъ и бла бла,а че всички виждаме какво става и някой дрисльо от парламента се извика точно в тоя момент за да събере разочарования електорат за своя сметка ти на това какво му викаш бе Гикс,аз на такива като теб им викам Космофски тръби дето раздухват за тяхна сметкаMrGeek написа:Значи принципно тези, които вярват в горното, по нищо не се отличават, даже направо са си лика-прилика с тези от долната група:IFF написа:бат Бойко не излъга никогоОбаче не е в това работата. Дори изверг като Костов може да казва понякога верни неща, та идеята на темата не е личността на Командира и издънките му преди 10 години, а дали има нещо вярно, в картинката на описаната икономическа ситуация в момента в България.IFF написа:Обаче има едно особено племе, "костовисти" им викат, които ми напомнят едни хора в Русия, дето се събират всяка година на площада на годишнината на Сталин.
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Аз Бг-то от кога си я знам си е в депресия. Тука у Канада за депресия дават хапчета. У Бг-то тояга ке требе. Бой, бой, по китарата, па да видим дали после ще пипат повече.
Румьнците са подивели. Заради Бг-то ше ги приемат в Шенген по кьсно от предвиденото. Освен на нас самите, почнахме да пречим и на другите.
Румьнците са подивели. Заради Бг-то ше ги приемат в Шенген по кьсно от предвиденото. Освен на нас самите, почнахме да пречим и на другите.
[quote="myhata II"]Костов е един крадец и лъжец ,той поруга и оскверни синята идея....[/quote]
Е ся ми стана ясно вече що са ти толко ментално болни постингите ....
Е ся ми стана ясно вече що са ти толко ментално болни постингите ....
Аре ве не е ,кой разцепи СДС то ?
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Що?!? Това по-горе не е ли вярно?some написа:Е ся ми стана ясно вече що са ти толко ментално болни постингите ....myhata II написа:Костов е един крадец и лъжец ,той поруга и оскверни синята идея....