Съединението прави силата!
Приятели !!!
Приканвам ви да гласувате за българското дърво в конкурса ‘’ Европейско дърво на годината ‘’ !
http://voting.treeoftheyear.org/"
Начин на гласуване: Натискате на BG знамето, отивате на чинаря в Гърмен, натискате ‘’ гласувай ‘’, после записвате пощата си и кода отдолу, след това влизате в пощата си – там имате изпратено писмо – в него има линк , натискате го и гласът ви е зачетен !!
Гласувайте от всичките си налични имейли!!!
Благодаря предварително!
Лек ден!
Приканвам ви да гласувате за българското дърво в конкурса ‘’ Европейско дърво на годината ‘’ !
Начин на гласуване: Натискате на BG знамето, отивате на чинаря в Гърмен, натискате ‘’ гласувай ‘’, после записвате пощата си и кода отдолу, след това влизате в пощата си – там имате изпратено писмо – в него има линк , натискате го и гласът ви е зачетен !!
Гласувайте от всичките си налични имейли!!!
Благодаря предварително!
Лек ден!
- nikolovata
Re: Съединението прави силата!
Вчера ги водихме румънците...
Mненията са като задниците, всички ги иmаmе, но не винаги е удачно да ги показваmе!
Да.така е...и не само вчера.Но нещо се активираха и днес са мнооого напред,затова имаме нужда от много нови участници.Гласуването е до 6 март ,моля помагайте!
Гадни румънци
, ще трябва да им стопим преднината
!!!

"Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ"!!!
- roumensp
Аз гласувах, ама като гледам румънците, не съм много оптимист.
- optics
- Модератор
бах тея румънци, няма и 200 гласа преднина - треа да го стопим.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Аз самата гласувах от 5 мейла,ама няма повече...Така че хайде дружно да разпространяваме сайта и всеки да гласува от всичките си пощи и ще стане.
- ablood
- Обратна връзка:
Това ми е познато от някъде. Няма значение кое дърво я най-яко. Тре'а да се гласува за наш'то.
На мен ми хареса най-много унгарското.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Ами гласувай за негоablood написа:Това ми е познато от някъде. Няма значение кое дърво я най-яко. Тре'а да се гласува за наш'то.

"Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ"!!!
Hякой да има да каже нещо за тази публикация на сита на дървото?
За голямо наше съжаление установихме, че някои от гласовете, подадени в конкурса Еврпейско дърво на годината, са фалшиви, генерирани автоматично от робот. Уведомяваме ви, че те ще бъдат изтрити, когато гласуването приключи. Окончателното класиране ще бъде публикувано на 9 март 2011 г. Всички адреси на елктронни пощи, използвани за фалшифициране на вота ще бъдат обявени публично.
За голямо наше съжаление установихме, че някои от гласовете, подадени в конкурса Еврпейско дърво на годината, са фалшиви, генерирани автоматично от робот. Уведомяваме ви, че те ще бъдат изтрити, когато гласуването приключи. Окончателното класиране ще бъде публикувано на 9 март 2011 г. Всички адреси на елктронни пощи, използвани за фалшифициране на вота ще бъдат обявени публично.
Да, аз искам да питам две неща:
1. Ablood, да се представим, че дъщерята на твоя съсед е много хубава, има титла "мис". Ти също имаш дъщеря, тя няма подобни титли и с ръка на сърце си признаваш, че не е така хубава като съседчето. На тротоара пред къщата ви двете като се разминават се подхлъзват (не го пожелавам, дано никога да не става), падат и се нараняват. Ти на коя ще помогнеш първо?
2. 4o4i, никога не съм подкрепял измамите, но тази заплаха май само плаши гаргите. Какво пречи от моя компютър да гласуват всички българи, които нямат компютър? Справедливо ли е на такъв принцип да се състезават народи, които се различават числено в пъти? Резултатът не е ли предопределен?
1. Ablood, да се представим, че дъщерята на твоя съсед е много хубава, има титла "мис". Ти също имаш дъщеря, тя няма подобни титли и с ръка на сърце си признаваш, че не е така хубава като съседчето. На тротоара пред къщата ви двете като се разминават се подхлъзват (не го пожелавам, дано никога да не става), падат и се нараняват. Ти на коя ще помогнеш първо?
2. 4o4i, никога не съм подкрепял измамите, но тази заплаха май само плаши гаргите. Какво пречи от моя компютър да гласуват всички българи, които нямат компютър? Справедливо ли е на такъв принцип да се състезават народи, които се различават числено в пъти? Резултатът не е ли предопределен?
Тъпня отвсякъде.
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
дърварска работаMarto написа:Тъпня отвсякъде.

& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Justin Trudeau's BIGGEST FAN
1. В Канада има много повече момичета с титла "мис", в сравнение с България и цяла континентална Европа.
2. В Канада има много повече дървета.
3. Съгласен 100% с Marto.
2. В Канада има много повече дървета.
3. Съгласен 100% с Marto.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001