Здравейте на всички! Виждам,че никой не е писал от днешното интервю. Първо да започна с новината -тръгнахме си със сертификати

. Да успокоя всички,че жената е благоразположена и според мен е готова да пусне доста хора. Наблягайте на Квебек. Както и вчерашните кандидати казаха-започна се с този въпрос- Защо Квебек? Пита поотделно и мен,и мъжът ми. Пита ме за столицата на Квебек, други градове,колко региона има Квебек. Пита ме как съм си готвила кандидатурата,държи да е от официалния им сайт,чието точно име не се сетих и тя не ми повярва,че съм запозната със сайта. Пита ме дали съм си търсила работа,аз казах да,но понеже съм учител и в момента няма работа за учители. Тогава тя ми каза,че има ,но по частните училища. Учител съм по английски и ме пита на английски за работата ми. Имам голямо предимство,че имам брат там,който междувременно си купи и дуплекс-представих документи за това. Искаше да й разкажа с какво се занимава той. Мъжът ми имаше ниво 2/2 и си го защити с елементарни въпроси и отговори

,ползваше преводачката винаги,когато настояваше да каже каквото мисли. Преводачката си е много на място. Аз също ползвах преводач ( писала съм ниво 6/6 ),защото не бях придвидила един проблем по имената на баща ми и помолих за обесня на БГ.
Искам да дам един малък съвет- не се панирайте- това направих аз и не успях да покажа и половината от това,което съм учила и знам по френски. Имах разработени около 400 въпроса и не ме попита и на 10 от тях. Бъдете уверени и спокойни. Аз не успях. Но хубавото е в крайна сметка,че имаме сертификати. Надявам се след два-три дни да имам вече сили да им се зарадвам. Чувствам се провалена въпреки сертификатите.
Желая много успех на всички .....и се учете от моята грешка,не се паникьосвайте

.
Дано съм ви била полезна. Късмет