martatabs написа:става въпрос за 50 000 х 1.9558лв(курса за понеделник). = 97790 лева. Вие какво сте обсъждали във форума си е ваша работа, чрез постовете си не целя да подвеждам когото и да е било. Защото ако сме в грешка за такава голяма сума ще го отнесат Те, а не Ти, Аз или някой друг. Нищо не им пречи да попитат, нали. "Вълка е сит, защото сам си върши работата".
П.П Те са теглили 50 000 евро, ами лихвите!
Не знам какво имаш предвид под това "ще го отнесат" и на какво основание го предполагаш това.
Да разбирам ли, че според теб има вероятност на всички длъжница над определена сума (пр. 20,000 или 50,000 евро) имената им да са в слисъка на ГП и ако решат да напуснат страната ще бъдат спрени? Това ли твърдиш?
И за теб само този ли е единственият начин човек да получи информация и да успокои страховете си - питане на адвокат или банков служител?
И кой ще ти гарантира, че инфото от въпросният служител ще е на 100% достоверно?
Не трябва ли да се пита директно в ГП дали го има в списъка на забранените за напускане страната лица?
Само за адвоката съм съгласен, че би могъл да даде що годе вярна информация.
Аз като казвам "четете" изобщо нямам предвид да се чете само форума. Трябва да се четат регламентиращите документи най-вече
А пък ако съветът ти е да не се тръгва с толкова голям заем на гърба, то това е съвсем друга тема.
Но не за това питат хората.
Както и да е, темата вече е приключена като гледам.