Точки не ти дава, но в demande-to посочваш адреса на който живее + аз сега на интервюто ще покажа нотариално заверен документ, с който леля ми удостоверява че наистина ми е леля и че ще ми помогне в адаптацията - все си мисля че това няма как да не окаже влияние на имиграционния служител, когато определя фактора адаптивност
Kan_Tangra, спомените са ти доста избледнели и те подвеждат. Едно време се даваше 1 т. за приятел в Квебек, което днес го няма вече.
За роднина се даваха повече точки в зависимост от родствената връзка.
Сега и това отпадна. За какъвто и да е роднина понастощем се дава еднакъв брой точки - 3 т.
А, да уточня също, че максималният брой точки по този фактор са 3 т. Или с други думи ако някой има няколко такива роднини в Квебек, то точките пак ще са 3 т., както и ако има само един роднина. А не броят на роднините умножен по 3.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Linko заинтригува ме с тия 3т. които казваш че дават, ако имаш там леля или чичо-аз навсякъде където съм чела леля и чичо не дават точки-само майка,баща, син, дъщеря, дядо или баба.. Къде пише, че и леля и чичо влизат в това число?
Да, правилна е забележката. Благодаря, sudju4e!
За чичо и леля, племенник и племенница не се дават вече никакви точки.
И те са минали към братовчедите по важност.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!