Документи в официалния сайт ???? Скоро подали
Документи в официалния сайт ???? Скоро подали
Здравейте!
Отворих документите в официалния сайт и само дьомандето и още няколко се отварят и може да се пише на тях от компютъра, а например финансовата независимост не може , трябва на ръка да се попълва......?????????????
Има ли някой, който е подал скоро и ако да, на ръка ли сте си попълнили документите след като само част могат на компютъра ??????????/
Отворих документите в официалния сайт и само дьомандето и още няколко се отварят и може да се пише на тях от компютъра, а например финансовата независимост не може , трябва на ръка да се попълва......?????????????
Има ли някой, който е подал скоро и ако да, на ръка ли сте си попълнили документите след като само част могат на компютъра ??????????/
Re: Документи в официалния сайт ???? Скоро подали

Последно промяна от mufc на Сря Май 18, 2011 5:43 pm, променено общо 1 път.
Благодаря, но въпреки това преди не е било така нека и някой друг сподели своя опит
)))
Хич не ми изглежда добре ръчно колкото и красиво написано да е ...

Хич не ми изглежда добре ръчно колкото и красиво написано да е ...
И при мен е същото, явно е направено с цел. Пробвах се с какви ли не програми, ама не става. Попълвай на ръка, може пък да ни подбират по краснопис, не забравяй да слагаш ударенията é/è/à/ù/ç/ê/ë

хаахаха няма няма
Ами ще пишем явно то като гипоразгледах не са и много докумените на ръка, или поне при нас
)

Аз инсталирах Infix PDF Feditor 4 и си ги попълних на компа
16.03.11 - интервю
11.11.11 - покана за медицински
28.06.12 - покани за визи
03.08.12 - визи
27.08.12 - полет
11.11.11 - покана за медицински
28.06.12 - покани за визи
03.08.12 - визи
27.08.12 - полет
Дали няма да е проблем, че е попълнено на компютър при условие че формата е за попълване на ръка?

Последно промяна от mufc на Сря Май 18, 2011 5:44 pm, променено общо 1 път.
Програмата е много добре. ТЕНКЮ ВЕРИ МАЧescape написа:Аз инсталирах Infix PDF Feditor 4 и си ги попълних на компа

Благодаря много
) И аз ще я инсталирам едва ли чак толова да искат да четат ръкописа ми :Д
А само да Ви попитам един път се попълва декларацията за съвместно жителство в документите на основния кандидат, един път при документите на придружаващия и един път се попълва общата декларация, общо 3 пъти , така ли ?

А само да Ви попитам един път се попълва декларацията за съвместно жителство в документите на основния кандидат, един път при документите на придружаващия и един път се попълва общата декларация, общо 3 пъти , така ли ?
ммм тя тази програма обаче като пишеш и там където са буквите ти изтрива част от реда....Вие така ли ги подадохте.?
Използвай Form-filling mode, горе има едно "T+" натисни него и си пиши спокойно. Даже можеш да си местиш думата.Jidja написа:ммм тя тази програма обаче като пишеш и там където са буквите ти изтрива част от реда....Вие така ли ги подадохте.?
Обаче имам един въпрос. Когато отворя файла с PDF Adobe Acrobat в долния десен ъгъл ми се появява някакво лого, което при Infix PDF Editor го няма. При разпечатване логото остава ли в/у документа?
- thunderbolt
Аз писах на имиграционните относно тези документи, които не са ги направили да се попълват на компютър и ми отговориха да се попълнят на ръка. Така, че няма смисъл да е свалят програми и да се мъчим да правим така, както не е оказано. Ако толкова искаха и тези документи да са напечатани на компютър щяха и тях да ги направят да се попълват.
pls. print the documents (CAF) and fill them out by hand -
anyway the signature must always be IN ORIGINAL (by hand).
and send them together with your FULL DETAILED APPLICATION.
BIQ VIENNE
pls. print the documents (CAF) and fill them out by hand -
anyway the signature must always be IN ORIGINAL (by hand).
and send them together with your FULL DETAILED APPLICATION.
BIQ VIENNE
Хм, тогава как е станало при escape?
Аз попълних всички документи на компютър, само подписите са ми с химикалка и не съм имал проблеми с това. Прецинех, че когато документите са попълнени на компютър са по-четливи. За попълването използвах FoxitPDFEditor - много лесна програмка за редактиране на ПДФ-та. Не е проблем да си я намерите, но ако някой се затруднява пишете.