Нужда от помощ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
naskoAH

Нужда от помощ

Мнение от naskoAH »

Здравейте всички !
Аз също искам да ми дадете съвет - кой от нас да бъде водещ кандидат .
На 39г съм и имам завършено образование бакалавър - статистика и иконометрия - 97година . Последната ми работа е регионален мениджър в дистрибуторска фирма (на тази длъжност съм повече от 5 години ). В длъжностната ми характериска пише :
1. Следи и анализира развитието на продуктите на фирмата на пазара в поверения му район и реализираните продажбени резултати .
2. Наблюдава , организира и анализира продажбените резултати.
3. Наблюдава и отчита развитието на конкуренцията в избраната целева категория .
Незнам това брои ли се за трудов стаж по специалността . И друго - по трудов договор се водя Търговски представител - това проблем ли е след като имам длъжностна характеристика , която е подпечатана от фирмата и описва точно какво работя и какви ми са задълженията. Мога ли да броя 12т. ако аз съм водещ кандидат .
Съпругата ми е на 29г - бакалавър електроинженер - работи по специалността си , но има прекъсване от около 1г и 10 месеца за майчинство от последните и пет години трудов стаж . За тях знам , че не се броят по точковата им система .
Интересува ме кой е по - добре да е водещия и ако ми помогне някой с точките ще съм много благодарен . Другата информация за нас е : Женени сме с две деца под 12год. Съпругата ми учи в момента френски , а аз английски но сме още в началото . Смятаме , аз да докарам английския поне до В1 до края на Август (ходя на интензивни курсове) , а тя поне до това ниво за същото време (тя е на индивидуална подготовка).

Предварително благодаря за отговорите
DCS-Виена-18.05.2011
Полет- 28-29.06.2015 София-Атина-Монреал
pavelyankov
Напуснал форума

Re: Нужда от помощ

Мнение от pavelyankov »

http://wiki.bgcanada.com/index.php?titl ... e-synthese"

Здравей градски :)
Ако съпругата е водещ кандидат ще спечелите повече точки заради нейната възраст. Нека докара средно ниво на френски и ще имате примерно 8т. Зарежи английския (на придружаващия кандидат не се присъждат точки за този език), и се мятай с френския - едно средно ниво ще ти донесе 3т.
Относно майчинските - в трудовата книжка упоменато ли е че е била в отпуск по майчинство?
За твоята професия - дори и като търговски представител перспективите са favorables, нивото на безработица е ниско, средното брутно годишно заплащане също е на добро ниво.
За нейната професия - мисля че е от търсените, но на интервюто трябва да е много убедителна, че ще може да работи по нея.
Като ми мине интервюто ще ти дам по-подробна информация.
Успех !
Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Публикувай отговор