Самолетни билети до БГ

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
BitterSweet

Самолетни билети до БГ

Мнение от BitterSweet »

Някои би ли могъл да ми каже каква е нормалната цена от личен опит за билет до БГ от Торонто през лятото (july/august)? Кога е най добрия момент да се купуват билети за през лятото? Кой авиолинии предлагат най-добрите цени?

Благодаря
BitterSweet написа:Niakoi bi li mogal da mi kaje kakva e normalnata cena ot lichen opit za bilet do BG ot Toronto prez liatoto (july/august)? Koga e nai dobria moment da se kupuvat bileti za prez liatoto? Koi aviolinii predlagat nai-dobrite ceni?

Blagodarya
От модератора - моля, пишете на кирилица, следващото мнение на латиница ще бъде изтрито директно.
Аватар
optics
Модератор

Re: Samoletni bileti do BG

Мнение от optics »

Пиши на кирилица, че ми е писнало от такива.
Най-добре е след 10-ти февруари (преди това няма летни билети)
Юли-август е скъпо, защото всеки си праща децата тогава. Евтиното е преди 15 юни.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
IRA
Съсел

Re: Самолетни билети до БГ

Мнение от IRA »

Наскоро следях билетите, макар и от Монреал за София, те цените са близки. Значи края на януари , наалото на февруари цените бяха за около 1300-1500 . В средата на февруари скочиха, уж заради скока на бензина, сега са от порядъка на 1600-1700. Юли /август е възможно най-скъпия период заради отпуските, много хора пътуват тогава. :( Аз обикновено гледам цените на expedia.ca , след което проверявам цената на сайта ба съответната самолетна компания, понякога там са по ниски. От Торонто може да летите с индийците, те май имат по ниски цени. Ако се съберете над 8 човека да летите по една и също време може да направите група и да имате някакво намаление, поне Луфтханза имат за групи.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
Californian

Мнение от Californian »

Съветвам те да пътуваш през щатитер по евтино е поне според мен
Когато и да съм тръгнал да пътувам за Канада до Торонтор нищо и чудно да ми излезне полета - София - Вашингтон - Сиатъл - Торонто по ефтино от София - Варшава - Торонто

Въпрекир че през Варшава аз лично много го хоресвам полета и ми е симпатично - че не е много дълъг само 8часа май беше пък

Просто компаниите Канадските и Европейските са скъпи от там идва всичко - Търси Американска - Юнайтед и другите

А сега се сетих - че най-евтиния възможен билет а ти май това търсиш не е и през щатите

а е със индийците - през брюксел до Торонто ми искаха 380евро последния път като проверявах за майка ми
BitterSweet

Мнение от BitterSweet »

Аз проверявах от Бъфало до София, но не мисля че излиза по евтино...според мен това е само мит...
А какви са тези индииски линии за които всички говорят? от къде се резервират?

А каква според вас е добра цена на билет Торонто-София и обратно през месец август?
speedy

Мнение от speedy »

Добра цена е най-евтината (под 1400-1500). От тук нататък вероятно ще вървят нагоре, особено при тия цени на нефта. Индийците са комбинация Jet Airways/Bulgaria Air през Брюксел.

Появяват се през много агенции - примерно http://www.selloffvacations.com" или http://www.exit.ca" . Търсиш world airfaires, но трябва да уцелиш в кои дни летят.

Също http://www.expedia.ca" или http://www.ticketpilot.ca" . При ticketpilot най-хубавото е, че може да избереш flexible dates и ти изкарва таблица с различни цени, в зависимост от комбинацията на дати за отиване и връщане.

Сигурно ще намериш и още други, ако потърсиш. Пробвай и директно с авиокомпаниите. До преди две седмици Air Canada/Луфтханза имаха най-ниските цени, но сега са ги увеличили значително.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
pumpy

Мнение от pumpy »

BitterSweet написа:Аз проверявах от Бъфало до София, но не мисля че излиза по евтино...според мен това е само мит...

А каква според вас е добра цена на билет Торонто-София и обратно през месец август?
Е пробвай до София, а до някой европейски град и от там с Балкан или Луфтханса до София. Ако търсиш сиректно от Бъфало до Софиа няма да е по-евтино...Аз съм давал много пъти примера от Бърлингтон ( Монреал) през Мюнхен до София и после до Денвър пак през Мюнхен за около 650 кинта общо, сравнено с 1100 от Монреал. От Бърлингтън до Мюнхен бях с Юнайтед и после с Луфтханса - отделно купени билети.
Аватар
John Smith

Мнение от John Smith »

Ако путъваш сам и без много багаж, варианти има много. Ако пътуваш със семейството обаче, което включва малки деца, местенето на багаж между полети, особено ако са от различни летища, не е приятно преживяване. Ако пък се получи някое закъснение и изпуснеш връзката, което не е нещо малко вероятно, трабва да си осигуриш и хотел, освен вероятността да изгорят билетите за следващия полет. Такива авантюристични пътешествия могат да доведат до повече разходи, сравнено с купен билет от една компания.
Wise men don't need advice. Fools won't take it.
pumpy

Мнение от pumpy »

John Smith написа:Ако путъваш сам и без много багаж, варианти има много. Ако пътуваш със семейството обаче, което включва малки деца, местенето на багаж между полети, особено ако са от различни летища, не е приятно преживяване. Ако пък се получи някое закъснение и изпуснеш връзката, което не е нещо малко вероятно, трабва да си осигуриш и хотел, освен вероятността да изгорят билетите за следващия полет. Такива авантюристични пътешествия могат да доведат до повече разходи, сравнено с купен билет от една компания.
:y: :y: :y: :y:
няма как и удобно/сигурно и евтино........
Аватар
Marto

Мнение от Marto »

Последните няколко месеца пътувах доста из/през щатите и наистина е по-евтино.

Секюритито обаче наистина е станало абсурдно... на Джей Еф Кей последния път хем минах през рентгена, хем после един дебел апап ме гали две минути по гащите. Честно, вече си мисля, че просто не си струва.

А май че дори и за транзит през САЩ сега се иска някаква виза, така че това може да не е вариант за някои пътуващи.
Аватар
John Smith

Мнение от John Smith »

Marto написа:...хем после един дебел апап ме гали две минути по гащите.
За for free - толкова! :lol:
Wise men don't need advice. Fools won't take it.
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

John Smith написа:
Marto написа:...хем после един дебел апап ме гали две минути по гащите.
За for free - толкова! :lol:
Някои дори биха си платили. ;)
becks

Мнение от becks »

BitterSweet написа:Аз проверявах от Бъфало до София, но не мисля че излиза по евтино...според мен това е само мит...

Jet air (индийска авиокомпания) до Белгия + България еър до София може да резервираш от сайта на българия еър.
„Летните сензациЙ – нови промоциЙ на хавлиЙ с всички зодиЙ и други джунджуриЙ!”
BitterSweet

Мнение от BitterSweet »

Благодаря много, намерих билети с Jet Airways за лятото, наистина предлагат наи-добрите цени...
Другите авиолинии в момента са доста скъпи
Публикувай отговор