hoyden написа:Американско СВ - няма снимка, няма дата на раждане и семейно положение.
Това е много добре, така трябва да е. Някои работодатели, докато ти видят датата на раждане и снимката те игнорират без да са прочели най-същественото.
Именно! Липсва елемента на дискриминация
“Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен.” Алберт Айнщайн
Моята свекърва един ден така ми прередактира св-то, което така хубаво по БГ и Европейски начин си го бях подредила..със снимчица, дата на раждане, етц...и да определено за Северна Америка не е прието прикачване на снимка, раса, дата на раждане, пол и семейно положение, точно както вече се спомена, за да се изключи факта на дискриминация по пол. възраст, семейно положение.
Документи до Виена (спонсорска процедура) : 08.08.2009
Permanent resident виза : 28.10.2010
Кацнала на Канадска почва : 14.01.2011
Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is God's gift, that's why we call it the present!
Калифорния, hoyden просто изброи разликите м/у двете CV-та. Не знам за случай, където без телефон и имейл в CV-то някой да те потърси. hoygen не го е споменал/а защото е елементарно.
martatabs написа:Калифорния, hoyden просто изброи разликите м/у двете CV-та. Не знам за случай, където без телефон и имейл в CV-то някой да те потърси. hoygen не го е споменал/а защото е елементарно.
“Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен.” Алберт Айнщайн
martatabs написа:Калифорния, hoyden просто изброи разликите м/у двете CV-та. Не знам за случай, където без телефон и имейл в CV-то някой да те потърси. hoygen не го е споменал/а защото е елементарно.
Както казва Джувани:
"После ходи обяснявай че нямаш сестра" ..