Tova ot kade go pro4etohte ! Ako e ofizialna imformaziya kagete kade e publikuvana !Aries написа:Цитат: "От началото на месец март Алианс Франсез и правителството на Квебек са партньори. Българските Алианси поемат задачата дадена им от Канадските Имигрантски служби, да обучават и да оценяват кандидатите за имиграция в тази страна"
В това е цялата работа...
iskat ni po 200 4asa frenski
INTERISUVA ME VSYAKA IMFORMAZIYA SVARZANA S KANADA!
В брошурката на Алианса. Сега, що се отнася до оценянето, от Алианса ми казаха, че интервюиращите на място преценяли колко още часа трябва да изкараш (или както е в твоя случай с писмо).
Струва ми се, че се притесняваш напразно. Предполагам, че те така са преценили нещата, че при положение, че ти вземеш тези 200 часа френски, ще минеш интервюто без проблем.
Не знам какво ти е нивото на френски. Аз днес се обадих в Алианса и ми казаха, че в момента се сформира група за първо ниво. Цената е 138 лева за 60 часа (първо ниво е 120 часа и струва 276 лева).
P.S. Това е резултат от новата политика на Квебек. Досега ти плащаха, за да учиш. След това отрязаха плащането. Сега искат да отрежат и разходите за безплатните курсове. Разбирам ги напълно - при толкова много желаещи.
Струва ми се, че се притесняваш напразно. Предполагам, че те така са преценили нещата, че при положение, че ти вземеш тези 200 часа френски, ще минеш интервюто без проблем.
Не знам какво ти е нивото на френски. Аз днес се обадих в Алианса и ми казаха, че в момента се сформира група за първо ниво. Цената е 138 лева за 60 часа (първо ниво е 120 часа и струва 276 лева).
P.S. Това е резултат от новата политика на Квебек. Досега ти плащаха, за да учиш. След това отрязаха плащането. Сега искат да отрежат и разходите за безплатните курсове. Разбирам ги напълно - при толкова много желаещи.
Absolutno si prav taka e v4era proverih vav zentralata vav plovdiv! Napravo ne mi se misli 6to narod 6te bade prinuden da se zapi6e tam da u4i i 6t6e bade varnat ot intervuto ili kato nas 6te go imformirat predvaritelno da si izkara 4asivete !Aries написа:Цитат: "От началото на месец март Алианс Франсез и правителството на Квебек са партньори. Българските Алианси поемат задачата дадена им от Канадските Имигрантски служби, да обучават и да оценяват кандидатите за имиграция в тази страна"
В това е цялата работа...
Taka e mnogo si prav v4era proverih vav zentralata i e absolutno vyarno ! Ne mi se misli 6to narod 6te bade prinuden da se zapi6e da u4i tam i kolko narod 6te go varnat sega ot intervutata prez vtorata polovina na godinata za da izkara vav aliansa po 200 4asa ! Dobre 4e nie polu4ihme predvaritelno pismo ta da se zahva6tame za rabota ot segaValdi написа:Преди месец Алианс Франсез са подписали договор с Канадските власти. А централата им е в Провдив. Виждам че и ти си от там, какъв е проблема да отидеш на място и да разбереш как стоят нещата!Е, после драсни някой ред да ни информираш, разбира се!