За чакащите интервю
Re: За чакащите интервю
Благодаря!
То не остана друго освен да чакам, а те като са готови да сигнализират...
Успех на интервюто, суджуче!
То не остана друго освен да чакам, а те като са готови да сигнализират...
Успех на интервюто, суджуче!
You're responsible for your actions, not for your intentions.
07.2010 - Док. Виена
31.03.2011 - Интервю Виена
29.04.2011 - Док. Букурещ
28.05.2011 - Баркодове
30.01.2012 - Мед. формуляри
02.03.2012 - Мед. преглед
03.08.2012 - Виза
07.2010 - Док. Виена
31.03.2011 - Интервю Виена
29.04.2011 - Док. Букурещ
28.05.2011 - Баркодове
30.01.2012 - Мед. формуляри
02.03.2012 - Мед. преглед
03.08.2012 - Виза
Още ли не се знае кой офицер ще е интервюиращ? Колеги,как сте с подготовката? За себе си мога да кажа,че няма може би да покрия тези високи нива
но ще се борим 

Ние оставаме за следващата сесия, тъй като Лиса не ни изпрати покана, а имаше такава вероятност. Успех на всички! Бъдете спокойни и уверени. Дайте най-доброто от себе си!
Дават Такси 3 по НоваТВ, гледам го вече за N-ти път и не ми омръзва
, френските комедии са много добри, препоръчвам ги!
Дават Такси 3 по НоваТВ, гледам го вече за N-ти път и не ми омръзва

Приятели,днес се опитах да си преизчисля отново точките-за стаж на квалифициран работник,максимума точки е 8т,точките тук са за общия стаж или само за стажа по специалността от дипломата?
p.s-Моят стаж е 8 г,но по специалността е 3-бях си сложила 6т.Възможно ли е да са 8?
p.s-Моят стаж е 8 г,но по специалността е 3-бях си сложила 6т.Възможно ли е да са 8?
Ако ти дадат точки за търсена професия, се гледа само стажа по специалността. Ако не ти дадат - се дават точки за общия стаж.
DSC - 01.03.2010
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Не ми е търсена професията,макар,че това което съм завършила там е еквивалент на "бизнес администрация" Намерих университет в Квебек, където ясно се вижда
странно-но факт!

Незнам какво гледат,но това което намерих ще им го покажа(ако не ми е плюс,няма да ми е минус) 

-
- Напуснал форума
Наблягай на подготовката за интервюто
, а не кой ще те интервюира, щото това няма никакво значение 

Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Вини Джоунс
Здравейте! Съпругът ми има диплома от средно специално училище-няма хорариум в дипломата,трябва ли да предоставя академична справка на интервюто
Завършил е преди повече от 10 г и тогава нямаше такива неща.За мен приложението на дипломата с хорариума съм изпратила до Виена,академична справка ще ми трябва ли?(пише в поканата,но според мен не е нужно)
Това сме го обсъждали доста пъти, но сега се замислих като си подготвям документите
Аз сама си отговорих

Това сме го обсъждали доста пъти, но сега се замислих като си подготвям документите

Аз сама си отговорих