zory_bory написа:Няма ли нови покани?
Вече се уморих и да чакам, и да се притеснявам!
Няма Зори... Ние чакаме на теб да пратят ( че си с ок на медицинските от края на септември), за да се обнадеждим поне малко, че румънците не са спрели съвсем да работят... Аз миналата седмица им писах, но не ми отговориха. Ти чакаш от доста време. Защо не им драснеш един мейл? Явно трябва да се въоръжим с доста търпение.. Навремето се пращаха покани месец след ок на медицинските.. Сега чакаме по 4-5 месеца... Какво да се прави...
Благодаря Ви, дано скоро и на Вас да ви се връща радостта.
Ние направихме медицинските изследвания на 13 септември 2010г., но имаше малко проблем и се наложи да повторим част от тях. Затова точна дата с ОК на медицинските нямаме, но в мейла изрично пише, че визите ни са валидни до 13 септември 2011г.
ani_1973 написа:Ние сме с поканааааааааааааааа!
Получихме я днес в 10,00ч. по e-mail.
Честито Ани!
Много се радваме за вас! Внасяте малко оптимизъм във форума! Успех и да ви въврви по вода!
Di_82 написа:
zory_bory написа:Няма ли нови покани?
Вече се уморих и да чакам, и да се притеснявам!
Няма Зори... Ние чакаме на теб да пратят ( че си с ок на медицинските от края на септември), за да се обнадеждим поне малко, че румънците не са спрели съвсем да работят... Аз миналата седмица им писах, но не ми отговориха. Ти чакаш от доста време. Защо не им драснеш един мейл? Явно трябва да се въоръжим с доста търпение.. Навремето се пращаха покани месец след ок на медицинските.. Сега чакаме по 4-5 месеца... Какво да се прави...
Ние им писахме миналата седмица и получихме отговор, че досието ни чака review for selection decision и да не ги притесняваме за в бъдеще, защото 9-месечния срок за обработка на документите още не е изтекъл.
Бел.ред.: въпросният срок изтича на 14 април.
Честито, ani_1973! Попътен вятър и всичко най-хубаво на канадска земя.
zory_bory, идва и вашия ред, стискайте зъби още малко.
18.09.2009=>Vienne 13.10.2009=>Accusé 18.05.2010=>Entrevue 31.05.2010=>Bucarest 15.06.2010=>Étiquettes 13.07.2010=>Formulaires 03.08.2010=>MC "Vita" 30.08.2010=>OK 10.01.2011=>Invitation pour visas 04.02.2011=>Visas 1 an 4 mois et 17 jours=>Durée de la procédure 01.03.2011=>Nous quittons la Bulgarie
Здравейте!Днес писах до Букурещ и ми пратиха следния отговор:
Ceci est en réponse à votre courriel (voir ci-dessous). Veuillez prendre note de ce qui suit :
Le délai de traitement des demandes pour recevoir la lettre d'accusee de reception avec le numero de dossier, est plus long qu'auparavant, et est maintenant evalué a 8-10 semaines.
Нещо немога да го разбера, може би заради напрежението около чакането на поканите.
DAWN написа:Здравейте!Днес писах до Букурещ и ми пратиха следния отговор:
Ceci est en réponse à votre courriel (voir ci-dessous). Veuillez prendre note de ce qui suit :
Le délai de traitement des demandes pour recevoir la lettre d'accusee de reception avec le numero de dossier, est plus long qu'auparavant, et est maintenant evalué a 8-10 semaines.
Нещо немога да го разбера, може би заради напрежението около чакането на поканите.
Здрасти,
Това е малко странно... Ако си ги питал за покана за виза защо ти отговарят за номер на досие... Май има някакво недоразумение. Може би е добре да им кажеш учтиво, че вече имаш номер на досие.. Знам ли...