iskat ni po 200 4asa frenski na mene i na gena mi! Nie hodim ve4e 6-7 meseza na 4astni urozi i sme mnogo dovolni ! U4itelkata ni predlaga da napi6em pismo v koeto da im saob6tim kak se podgotvyame no ne sme sigurni 4e tova 6te svar6i rabota ! Nyakoi izpadal li e v podobna situaziya i moge li da ni posavetva ! Ne mogem da si obyasnim za6to ni iskat sled kato sme magistri sas po 4-5 godini stag po spezialnosta i gena mi govori perfektno angliiski ! Vyarno samo deza nyamame no iskame tam da se rodyat ! Oba4e sega vsi4ko se obarka! Molya pomognete sas savet i vsyakakva polezna imformaziya ! Blagodarya vi predvaritelno
INTERISUVA ME VSYAKA IMFORMAZIYA SVARZANA S KANADA!
Pogledi vav foruma nadolu - temata se kazvashe 150 chasa frenski. Vav tozi forum mojesh da se udavish vav informatzia za Canada Uspeh i bez panika. Na vashe miasto bih poslushala uchitelkata vi. Imalo e i drugi podobni sluchai vav foruma predi vreme i podobno pismo beshe svarshilo rabota.
Molia,kazi koga ste podali dokumenti,koga vi varnaxa otgovor i na kolko ste se ozenili po frenski? Prilozili li ste niakakav dokument za vladeene na ezika? MaryJoe. Ne se panikiosvaite! V kraina smetka ste dokazete,4e ste u4ili frenski!
nedko,
и снас беше така. Санмо че ние отидохне ма интервюто и там директно ни застреляха - ако искате Канада ще карате куурс по френски. И ни уточника без никакви часни учители ами само на учебни заведения които ги признават те. Изкарахме ги и сега чакаме медицински. Това е брато ........ искахме и ги изкарахме. Сега всичко зависи от вас.
Ne se strjaskajte , otidete v Sofia i se javete na izpit za nivo kam Frenskijat Ist. ili I4S - tam shte vi izdadat legitimna diploma! Tazi diploma kanadsite ja priznavat! A o9tnosno Angl. ez. na gena ti po tazi prozedura(Kvebekskata) ne igrae po4ti nikakva rolja! Ushete zdravo Fr. javete se na izpit i USPEX!!! Ako ima oshte neshto - PITAY!
dakel1,
само че зависи какво им искат. На нас ни искаха д апокажем определен брой часове. Ние отидохме със сертофоката за часовете и с дипломите, което е едно и също. ама дипломите дори не ни ги взеха. Искаха да видят дали сме изпълнили бройката часове кото са ни искали. Така че да си проверят добре какво им искат и какво им препоръчват за да не стане грешка.
na 02.04.2004 pusnahme dokumentitena 20.04.2004 polu4ihme pismo da 4akame pokana prez vtorata polovina na godinata 1 na 12.05.2004 polu4ihme novo pismo s koeto ni iskat po 200 4asa frenski ! Nyakoi znae li koi insyituzii se priznavat ot kanadzite otnosno izdavane sertifikati za ezik osven Aliansa i I4S sofiya ! Ako znae neka gi napi6e !
nedko написа:na 02.04.2004 pusnahme dokumentitena 20.04.2004 polu4ihme pismo da 4akame pokana prez vtorata polovina na godinata 1 na 12.05.2004 polu4ihme novo pismo s koeto ni iskat po 200 4asa frenski ! Nyakoi znae li koi insyituzii se priznavat ot kanadzite otnosno izdavane sertifikati za ezik osven Aliansa i I4S sofiya ! Ako znae neka gi napi6e !
Какво точно пише в това писмо, че ти искат 200 часа, като ти препоръчват или че ти посочват точно къде да ги караш тези часове?
Много се съмнявам че ще ти посочат или задължат за учиш в определено място. Те обикновено препоръчват, така че не виждам що е тази паника. Ходи си на частен учител и после прати беблежка от него, като сложиш и един текст че не навсякъде има алианси и френски институти в България.
Ще те задължат да ги покажеш тези часове и още как!Познавам 3 двойки,които ги върнаха за 200 часа френски и точка!Безапелационно ги върнаха!Изкараха си хората 200-та часа и сега са там!В това отношение Botzo е прав.Магистри,PhD,почти не гледат тези неща.Интересуват се най-вече от парите ви и нивото на език.Това е истината!
Не се колебайте,изкарайте 200-часа за да не се бавите после още поне 6 месеца.това са нови изисквания от април.
Горе главата и успех!
nedko написа:na 02.04.2004 pusnahme dokumentitena 20.04.2004 polu4ihme pismo da 4akame pokana prez vtorata polovina na godinata 1 na 12.05.2004 polu4ihme novo pismo s koeto ni iskat po 200 4asa frenski ! Nyakoi znae li koi insyituzii se priznavat ot kanadzite otnosno izdavane sertifikati za ezik osven Aliansa i I4S sofiya ! Ako znae neka gi napi6e !
Какво точно пише в това писмо, че ти искат 200 часа, като ти препоръчват или че ти посочват точно къде да ги караш тези часове?
Много се съмнявам че ще ти посочат или задължат за учиш в определено място. Те обикновено препоръчват, така че не виждам що е тази паника. Ходи си на частен учител и после прати беблежка от него, като сложиш и един текст че не навсякъде има алианси и френски институти в България.
ne ne poso4vat kade da gi karame a pi6at 4e iskat sertifikati za po 200 4asa frenski ot aliansa ili druga priznata instituziya no ne kazvat nikade koi sa tezi drugi instituzii !
Botzo написа:nedko,
и снас беше така. Санмо че ние отидохне ма интервюто и там директно ни застреляха - ако искате Канада ще карате куурс по френски. И ни уточника без никакви часни учители ами само на учебни заведения които ги признават те. Изкарахме ги и сега чакаме медицински. Това е брато ........ искахме и ги изкарахме. Сега всичко зависи от вас.
Успех!
Dobre de kgete koi u4ebni zavedeniya se priznavat ot tyah!
Преди месец Алианс Франсез са подписали договор с Канадските власти. А централата им е в Провдив. Виждам че и ти си от там, какъв е проблема да отидеш на място и да разбереш как стоят нещата! Е, после драсни някой ред да ни информираш, разбира се!
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
Цитат: "От началото на месец март Алианс Франсез и правителството на Квебек са партньори. Българските Алианси поемат задачата дадена им от Канадските Имигрантски служби, да обучават и да оценяват кандидатите за имиграция в тази страна"
В това е цялата работа...