Аматьор - това звучи гордоRall написа:Оптикс аз те мислех за сериозен колоездач па ти прасна егати аматьорския пост. Не знам къде живееш но в Квебек и в най - изпадналия вело- магазин има велосипеди от всички описани от теб типове. Предполагам не си търсил сериозно.

Това беше част от посланието. Индустрията вменява на хората как да трябва да са "професионални" колоездачи.
Аз го разглеждам велосипеда като нещо което ми служи редовно, а не нещо на което аз да служа редовно.
Една пролет като ми се беше скъсала верига или нещо друго, не помня какво и някъв наперен колега спира и почва да ми говори - виж, сега, ако си "сериозен към колелото"... Аз си рекох на акъла - сериозен съм като колоездач - цяла зима не пропуснах нито един ден, а ти къде беше тогава". Явно не караше щото всеки зимен ден имаше само 2-3 велосипеда общо на мястото. Неговия - не.
Не съм търсил сериозно - абсолютно вярно. Повечето време съм карал трошки. Но не е интересно аз какво съм карал, а какво наблюдаваме като статистика.
Наздраве за аматьорите.