Монреал или Квебек

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
rocobaroco

Re: Монреал или Квебек

Мнение от rocobaroco »

Аз определено съм с по-добър английски и климатът във Ванкувър ме блазни повече, но въпроса е къде ще е по голям шанса за намиране на работа/без претеции каква/ за млад човек без семейство.
Вие които вече живеете в Канада, кажете кои бяха нещата които ви накараха да изберете градът в които живеете.
Аватар
Kan_Tangra

Мнение от Kan_Tangra »

В Монреал жените са най-хубави. Щом си ерген няма какво да се двоумиш.
:rofl: :D
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг

ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

rocobaroco написа:Аз определено съм с по-добър английски и климатът във Ванкувър ме блазни повече, но въпроса е къде ще е по голям шанса за намиране на работа/без претеции каква/ за млад човек без семейство.
Вие които вече живеете в Канада, кажете кои бяха нещата които ви накараха да изберете градът в които живеете.
Отиваш и се заселваш в града, който ти харесва! Намирането на работа (имам впредвид по-квалифицирана) е 20% лични качества/кваликации/опит, 30% положени усилия за търсене/кандитатстване/интервюта, и 50% късмет. Никой не ти гарантира работа дори и в най-затънтеното село и да се заселиш някъде само заради теоретично по-високите шансове за намиране на работа е безсмислено. Щом казваш че нямаш особени претенции за работата, нямаш проблем - неквалифицирана работа има колкото искаш във всеки един град, но поне езикът ти трябва да е на някакво приемливо ниво. Ако английският ти е по-добър, по-добре не мисли за Квебек.
Публикувай отговор