Nyakoi moge li da mi kage firmi vav PLovdiv
Nyakoi moge li da mi kage firmi vav PLovdiv
Tarsya si firma koyato se zanimava sas podgotovka na dokumentitite za kanada-prevodi i t.n. ! Molya vi ako znaete napi6ete mi adresite i telefonite eventualno ! A sa6to me interisuvat i mneniya i saveti otnosno konkretnite firmi ! Blagodarya vi predvaritelno
INTERISUVA ME VSYAKA IMFORMAZIYA SVARZANA S KANADA!
-
- Обратна връзка:
Фирма в Пловдив
Здравей!
Знам за една фирма, която се занимава с това, което тарсиш. Шефката и се казва Албена Младенова. Офисът се намира до Водната палата. Телефонът им е - 26 37 95. Моя мриятелка замина с тяхна помощ. Мисля,4е са то4ни, макар и да не са супер експедитивни, защото имат много работа.
Също имам позната, която се занимава с това,но в момента е във Франция и ще се прибере в България едва на4алото на авгyст.
Желая ти успех!
Знам за една фирма, която се занимава с това, което тарсиш. Шефката и се казва Албена Младенова. Офисът се намира до Водната палата. Телефонът им е - 26 37 95. Моя мриятелка замина с тяхна помощ. Мисля,4е са то4ни, макар и да не са супер експедитивни, защото имат много работа.
Също имам позната, която се занимава с това,но в момента е във Франция и ще се прибере в България едва на4алото на авгyст.
Желая ти успех!
За Албена Младенова
При цялото ми уважение, но са скъпари. Всички други са по-евтини от тях. Казвам от опит.
Да не говорим за отношението.
Re: За Албена Младенова
Mi az kato gledam tia gornite 2 individa s po edin posting napravo se pitam dali niakoi ne e poluchil razdvoiavane na lichnosttaJJ написа:При цялото ми уважение, но са скъпари. Всички други са по-евтини от тях. Казвам от опит.

Pitam si i si otgovariam...nov stil v reklamata. Mnogo uspeshen sred zakasali firmadjii- poneje reklamata ne struva nishto :idea: