VasilBalinov написа:Мерси bp_de, твоят отговор беше най-изчерпателен! Въпреки, че съм чел това което си copy/paste-нал и знам за шансовете си, то аз лично исках да се уверя, че е така, от хора препатили по тази процедура. Именно заради това отворих темата. Въпреки песимизма, подкрепената ти с разсъждения теза, ми подсказва, че си мислил от Герамния да се местиш в Канада. Както и да, исках да чуя отговор от човек, който е бил в подобна ситуация и се е пробвал по тази процедура скоро и какво е било решението??
Правилно си разбрал че съм мислел да се местя в Канада. Даже обяснявам защо -съвсем човешки причини-аз почти нямям роднини останли в Бг и ако се преместя за мен ще е събиране със семеиството а не както е за повечето раздяла. Та поради тая причина се бях навил дори да слезна надолу с парите -да речем до 10-20% ототва което дават на местен. Да да ама не.....за 8-9 месеца пребиваване в Канада и едиколко си опита да ида там без тъпотите с имиграционите , се разбра че (поне за мен лично де )че с многото имигранти се поддържа ниска цена за заплатите- нищо друго.
Само да ти кажа леко лични данни - работя като девелопер в американска фирма в немско -работодателя в Канада почи не може да ме базика с нищо но обикновенно накрая се стига до следното- абе аз за толкова пари дет ти искаш мога и местен да си намеря...ми викам му -намрери си....
Както ти казах много добре си знам положението и ми е ясно че не мога да искам много ама те искат направо за без пари да работиш.....това е погледнато през моите очи , за други може и да е друго ,ама както се казва всеки гледа света от неговата си камбанария.
Успех