Горд съм, че съм БЪЛГАРИН!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

Biahme naistnia strahotni. Napravo e neveroiatno kak vsichko mina super bez intsidenti i kak nad 7-800 BG-i mirno, no tvardo pokazaha che gi ima i che sa sila. Bravo na vsichki pomognali za tova veliko delo. Bravo i na B. Nikolov che se nagarbi s tsialata organizatsia.
Sram i pozor za vsichki deto se napraviha che ni niama. SRAM za t.n. BG drujestvo che nito edin ot tiah ne doide da kaje 2 dumi. Kolkoto se gordeia s uchastnitsite tolkova mi se draifa ot "legitimnite" predstaviteli da nashata obshtnost. A i s toia moleben v tsarkvata po sashtoto vreme...palna prostotia. Kak da badesh na 2 mesta ednovremenno :nenam:
Sas sigurnost pri obedineni usilia shtiahme da sme pone 2 pati poveche...no taka sme si nie :(
Аватар
Todd

Мнение от Todd »

Страхотни сте!
Като гледам това, което правите там в Канада, и мен ме обзема едната му пуста гордост българска и се радвам, че скоро ще се присъединя към вас!
Бъдете здрави всички!
bubble

Мнение от bubble »

Благодаря ви, страхотни сте....чета ви с голям интерес, не намирам сили да пиша, причини много- както и да е, когато по новините в 20.00ч. на БТВ съобщиха за шествието, което сте организирали се разплаках се....страхотно е, че не сте забравили за България и за Българите - където и да се намират по света, а между впрочем и в България има качествени хора- наистина
Аватар
agentka007

Мнение от agentka007 »

Ето ги и новините на БТВ. Гордейте се, че правите част от световната политика!

http://www.btv.bg/news/?magic=bulgaria&story=32785
Аватар
miloto
Обратна връзка:

Мнение от miloto »

Наистина всичко беше страхотно. И се радвам, че в последните си минути на канадска земя бях част от всичко това.

Винаги сам се гордяла, че съм българка. Ние сме страхотен народ и е време да го покажем и на останалите.
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Joy

Мнение от Joy »

Много се развълнувах от новината за показването по БТВ.Дано повече медии да покажат и разскажат за това,че българите зад граница не са равнодушни към съдбата на невинните си сънароднички в Либия! Пишете който може до всички възможни медии-нека направим достояние акта ни на съпричастност на възможно повече хора! Ние вече писахме ,но се опасяваме че е доста късно вече...Мъжа ми разпрати писма по всички по-големи руски вестници и телевизии и дори на Путин с връзка към всички източници за събитието и нашия форум. :)

Иска ми се още да бъдат съобщени имената на героите на деня-инициаторите и организаторите на митинга.Дочува се,че българското дружество няма нищо общо с организацията и че голяма част от сериозната работа е свършило младо момиче-ученичка,която и даде идеята за митинга с емоционалното си изказване във форума.
Нека им изразим благодарностите и възхищението си на тези ентусиасти,забравили за собственните си проблеми и грижи и посветили не малко труд за безпроблемното протичане на събитието!
Благодаря ви лично от мое име на всички приложили усилия!
Ние дойдохме,участвахме,но нямаше да го има това невероятно сплотяване,този наш личен успех и надяваме се принос за успеха на общото дело,без вашите идеи,вашите усилия и труд!

Честит Рожден ден,JESS_ със закъснение и благодаря !

http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... highlight=
Аватар
radi-ju

Мнение от radi-ju »

Браво на вас! Гордея се и показвам на всички постиженията ви зад граница!
И на мен ми се искаше да бада част от всичко това, но за жалост в Португалия ни вопьл ни стон по вапроса за сьнародниците ни в Либиа!
По хубаво от това да сме задружни поне зад граница маи няма!
Страхотни сте!
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Nai trudno mi beshe da se naucha da ne ochakvam blagodarnost.
Тара

Мнение от Тара »

Здравейте,
Поздравявам всички участници и организатори на това наистина голямо събитие. Радвам се, че този протест се осъществи наистина. Мислех си, че няма да успеете да го организирате, или да съберете толкова хора . Като знам, как българинът обича да си подремва и скатава, реших, че намеренията ви са обречени. Сбъркала съм, за което се радвам безкрайно. Има надежда, че не сме си загубили националната си идентичност. Честно казано, докато четях постинга ми се пълнеха очите от радост и гордост. Това ни е нужно- повече сплотеност и обич един към друг, повече хора като вас. БРАВО!
Силата е в теб!
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Дано примера ни бъде последван и от други места по света, където има българи...
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
Hemoglobin
Любим форумец
Любим форумец
Обратна връзка:

Strahotno

Мнение от Hemoglobin »

Здравейте, наистина беше невероятно.

Не мога обаче да спра да чуствам делото ни пренебрагнато и абсол/тно незачетено от всичко живо в Монреал.

Няколко дни подред купувах всички вестници и се зареждах пред всяка новинарска емисия след работа. Дори в интернет пусках търсене в новините на Гуугъл, СНН и пр. ... НИЩО !!! Направо ме дострашя, това ли бехме - Глас в Пустиня ?!

Нещо монреалци се излагат с медиите си... отгоре на всичко материали им бяха изпратени, за да не уморят те да пращат журналисти.

Направо ми е обидно че на другия ден едни от водещите заглавия бяха от рода на "Гейове се женят в Гатино", "Демонстрация в Израел" и пр.
Riba

Мнение от Riba »

Joy,prava si.....
naistina tryabva da blagodarim na JESS ,koyato spodeli ideyata si vav foruma i na Dauphin,koyato dade vsichko ot sebe si,za da moje chudesnata ideya na Jess da se osashtestvi.
BLAGODARIM Vi mili dami....
Botzo

Мнение от Botzo »

Да и аз съм запознат с усилията които положиха JESS_ и Dauphin. Наистина браво на тях.
Поздравления и от мен.
Jess_

blagodaria!

Мнение от Jess_ »

Mnogo vi blagodaria, priateli!

Blagodaria na vsichki uchastnici v shestvieto ot imeto na dauphin i na vsichki, koito vzimat tazi kauza prisyrce. Blagodarim na vseki, koito e pomognal po niakakyv nachin- imashe nemalko takiva hora!

Sigurna sym, che i mnogo ot uchastnicite vyv foruma, koito ne sa v Canada, shtiaha da izliazat da podkrepiat meditsinskite ni sestri, ako biaha tuk.

Tova, koeto oshte ne moga da preglytna i da si obiasnia e vyprosyt za mediite ili po- tochno zashto gi niamashe? No mislia, che vse oshte moje da se napravi neshto, vse pak shestvieto si go imame i na snimki, i na film.

Shte prodyljavame da pishem do jurnalisti.

Oshte vednyj blagodaria!
Аватар
Hemoglobin
Любим форумец
Любим форумец
Обратна връзка:

Мнение от Hemoglobin »

Лошото е че това показва, че местните "радетели на словото" и изобщо не се интересуват от нас. Представете си какво пренебрежение трябва да изпитват след като сватбата на двама педерасти им беше по важна новина. Всеки ежедневник тук отразява доста често незначителни събития. В брой на Газет (някъде в дните смед шествието) имаше статия наддъъъълго и нашироко за един стар локомотив, който гниел на някакви релси, и как никой не се интересувал от него, и как обаче някакъв искал да го взземе... имаше и голяма снимка на въпросния локомотив....
А Журнал на Монреал пък сметнаха че някаква малка демонстрация в Израел е стршно по интересна и отразиха нея надълго и нашироко....

А бе няма какво да пиша повече вземете вестниците от след тази неделя и жита "важните" новини. Срамота.

Да не говорим пък за вестника на бедните (в. Метро :-)).... да и него даже бях взел да прегледам) там май откак се помня само за Хаити пишат.

Извода е много страшен... Те не само че не ни знаят кои сме.... Те изобщо и не искат да ни знаят...

Е..... НИЕ ПЪК ЩЕ ИМ ПОКАЖЕМ ако се наложи пак и пак, и пак.

Но едно ми е интересно, вярвам и на вас.... Всяко поведение има своето основание и корени... Никой не си прави оглушки току така или пък никой не прави метани другиму ей тъй за разнообразие.

На какво според вас се дължи отношението на Квебешките медии (което пък ще се отрази в отношението на обществото ) към нас българите...? Къде е повода за тази прикрита неприязън и подигравка (пак ще напомня за статията за двамата педераси които искали да се женят) която ни демострираха през изминалата седмица.
bate Many

Мнение от bate Many »

Bravo na VSI4KI VAS!!!!!!
Kogato vidiah po BTV reportaja ot mitinga me polaziha trapki po tialoto! Gordeia s e s VAS !!!
NE SPIRAITE V TOVA SI NA4INANIE DORI V CANADA DA NE GO OTRAZIAVAT V NOVINITE!!!
BULGARIA E TAM KADETO IMA DORI I EDIN BALGARIN!!!

SVOBODA ZA NASHITE MEDITSI V LIBIA!!!
Заключено