Ти хубаво си написал на ДЕН, ама за мен 5 часа е още ДЕН, не е като да е 11 часа вечерта и всеки на който искаш да се обадиш вече си е легнал да спи. Объркал съм се че имаш предвид $700 за целия 3-годишен период, докато всъщност са за година.
ablood написа:
Да не споменавам че да намериш чисто нов Айфон 4 за $400 долара ще стане найш кога...
Ако ти намеря без да стана йога ще черпиш ли 20% комисионна?
Да ще черпя, но искам доказателство че е чисто нов, щото и аз сега мога за 2 минути да скалъпя обява на kijiji че продавам "чисто нов" Айфон 4 за $250 даже ако искаш
А ти какво ще черпиш ако не можеш да намериш?
Kan_Tangra написа:Бтв, сега гледам файдо имат нов план 50$ неограничени входящи и изходящи.
Ето за това ти казвам, че е прецакване да сключиш договор. А който е сключил договор за 3 години по старите цени ще си кихне над $2000, радвайки се не телефон без flash, файл трансфер, външна памет и куп необходимости дето ги има всеки евтин смартфон. Дори китайските ментета вече започнаха да идват с по-големи екрани и бързи процесори.
А колкото до домашния телефон - той си има важно предназначение: телемарлетърите. Никога не го вдигам, защото клиентите и приятелите ми звънят само на мобилния.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
договорих с Файдо за 57$ на месец същото като на кан-тангра, даже като говорих си отворих тука да не пропусна нещо, за минутите малко се пазариха ама като споменах офертата на белл и дадоха набързо 250 мин.
имам обаче време за размисъл. на белл плана с номерата е доста конкурентен.