Абе след като Запада и Русия, или пък Билдербергерите, масоните, евреите и т.н., въобще всички онези видими и невидими сили налагащи световният ред, казват кое и как да стане какво сме седнали да си приказваме изобщо. Нали нищо не зависи от нас, нито от Бойко или който и да било. Всички сме марионетки в голямата игра.
Който го е поставил на власт Бойко, той и ще го махне като почне да прави неща, които не са по вкуса на господарите и толкоз.
Какво значение има какво казваме ние - аз, мухата, бластер и подобни?
Нашата работа, и преди съм го казвал, е една и съща. Да плюваме и псуваме поредният избран. Независимо дали ще е професор (Беров), адвокат и психотерапевт (Ф.Димитров), к.и.н. по политикономия(И.Костов), бивш цар (Симеон), историк (С. Станишев) или пожарникар, който също е и "кандидат на науките". Между другото не виждам защо дипломната работа на историка С. Станишев -
Ролята на униформата за бойния дух на военнослужещите в Червената армия да е нещо повече от дисертацията на Б. Борисов - „
Психо-физическата подготовка на оперативния състав“
Муха, нормално е да критикувам някого за неща, които аз смятам за нередни, а не за каквото ми бръмчат в ухото разни мухи.