Не знам за прослужените години дали ще получиш някаква пенсия, мисля че да, но след като навършиш определена възраст май 65 г., но не съм сигурна. Но пък със сигурност може да хванеш тази, ако ги измамиш, че си се върнал разорен от Канада и без пенсия. /Не дай Боже да е истина

/:
Социална пенсия за старост
Чл. 89. (1) (Изм. - ДВ, бр. 1 от 2002 г., в сила от 01.01.2002 г.) Право на социална пенсия имат лицата, навършили 70-годишна възраст, когато годишният доход на член от семейството към датата на навършване на възрастта е по-малък от сбора на гарантирания минимален доход, установен за страната през последните 12 месеца. Ако искането е направено след навършване на 70-годишна възраст и след изтичане на 6-месечния срок по чл. 94, доходът на член от семейството се преценява към датата на заявлението.
(2) Размерът на социалната пенсия за старост, както и условията за нейното получаване, се определят от Министерския съвет по предложение на Министерството на труда и социалната политика и Националния осигурителен институт.
Иначе ако ти се рови и чете целия КСО ето: /Но имай предвид, че вече го промениха по отношение на точковата система - отпада от 01.01.2011г./
http://lex.bg/laws/ldoc/1597824512