Аз не разбрах кво му е лошо на социала и кафенцата...? Малко биричката по скъпа идва ама пак се свързват двата края.
Като новоизпечен социаладжия почва да ми харесва особенно през зимата.
Rall написа:Аз не разбрах кво му е лошо на социала и кафенцата...? Малко биричката по скъпа идва ама пак се свързват двата края.
Като новоизпечен социаладжия почва да ми харесва особенно през зимата.
Щом това те задоволява, няма нищо лошо ... "Разни хора, разни идеали".
Епа, яденье и пиенье , е те тия три неща бутат напреде прогреса на пролетариата
Иначе за толко години моткане по света разбрах, че наистина ценните неща ги получаваш винаги безплатно и ги пазиш в себе си, не може да ги загубиш и никой не може да ти ги отнеме, всичко за което си плащаш с пари е само пушек и прахоляк и нема никва стойност.
Блъди кой за кво е дошъл си е негова работа. Не виждам за кво е прав сърбина в моя случай ама карай хубаво е че поне ти знаеш за какво требва да се бори всеки в канада та да ни осветляваш отвреме на време. Марто за шомаж не ми стигнаха часовете така че социал. Иначе имам оферта за работа ама след неколко седмици. Та докато чакам ... и така. Нема лошо шомаж е по добрия вариант разбира се ама не стана, нищо на пролет ще го гепя за месец два нема каде да мърдат вече
Ванка, последните 2 дена ми се връзват по над 10 часа, така, че не ме бъзикай на тема "бачкане". Днес съм си дал почивка - ще поработя няколко часа, останалото - биричка и филми.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
ablood написа:Ванка, последните 2 дена ми се връзват по над 10 часа, така, че не ме бъзикай на тема "бачкане". Днес съм си дал почивка - ще поработя няколко часа, останалото - биричка и филми.
Такъв е бизнеса, братко Има месеци когато ще ти се скъса задника има и такива когато ще лежиш от кълка на кълка... Моят рекорд е 75 часа за една седмица... Най-дълъг работен ден в историята, два пъти по 17 часа... Гадна и тежка работа...
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст" Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Днес не ми се събраха и 2 часа бачкане. Направя нещо, пък седна да изгледам някой филм. Не трябва да си нося рабоота за вкъщи. Имам проблеми с мотивацията.
Утре ще си наваксам.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
В Сърбия казват : "Лесно им е на Българите, която шапка виждат-тази поздравяват."
Със Кебекарите сте си идеална комбинация!
"Вук на овцу своје право има кâ тирјанин на слаба човјека. Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к позванију права, то је људска дужност најсветија!" Владика Петар Петровић-Његош
Joya написа:Защото аз мога да напиша "Преди да се върнеш в Бг. имай предвид, че тук никой няма да ти плаща социал, ще седиш в кафетата на чаша чешмяна вода, и ще слугуваш на някоя мутра с пари.
Joya, не усещаш ли че подтекста цели да ни насочи към "демократична и просперираща" Сърбия където е далеч по-добре от "феодалния" Квебек.
"Вук на овцу своје право има кâ тирјанин на слаба човјека. Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к позванију права, то је људска дужност најсветија!" Владика Петар Петровић-Његош