самолетни билети

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
ani_1973

самолетни билети

Мнение от ani_1973 »

Здравейте,
някой ползвал ли е услугите на тази агенция
http://www.canadianaffair.com"
в смисъл да е поръчвал on-line самолетни билети или да е летял с тях?
Гледам, че имат координати в Лондон и Монреал, предлагат полети/и еднопосочни/ на доста интересни цени. Интересува ме коректни ли са, можем ли спокойно да пътуваме с тях/ е, полета от България до Лондон си е наш проблем естествено/?

Благодаря предварително на отзовалите се
choky

Re: самолетни билети

Мнение от choky »

Здравейте,

Аз съм купувала билети от тях..3 или 4 пъти. Втория път, компанията с която летяха родителите на мъжа ми (билета бе6е купен от canadianaffaire) фалира. Но от canadianaffaire ни върнаха парите за връ6тането и така купихме нови билети.
Умея да мълча на седем езика
azalia

Мнение от azalia »

Здравейте,

за този сайт незнам, но ние ползваме услугите на Mirage Travel и сме много доволни от цената, която ни предложиха!

:)
Успех :)
AZALIA
Аватар
zmeitshe

Мнение от zmeitshe »

Аз ги ползвах 2 пъти. Първия път беше преди 4 години и нямаше проблем. Втория път беше миналата година и имаше проблеми. Първо купих билет до Бирмингам. След 2 седмици ми се обадиха и ми казаха че полетите до Бирмингам се отменяли и ми предложиха билети до Манчестер или Лондон за същите цени. Приех. После на летището ми дадоха обикновенно място в самолета (а бях платил екстра за по-широко място). Когато кацнахме се разпрявах с компанята и ми върнаха парите, но отне една седмица. На обратния полет (за Торонто) му смениха излитането с един час по-рано и не ме предупредуха за това - добре че бях на летището по-рано, иначе можеше да го изпусна като нищо.
Публикувай отговор