Молба за съдействие
Re: Молба за съдействие
Здравейте отново! Само не искам да се карате,никого не съм задължила,просто ви помолих.Има достатачно информация за всички претендентки и снимки дори са им сложили ,за да си изберете за кого да гласувате,а ако искате и не гласувайте.Просто ми дойде на ум да го пусна във форума,защото знам, че много хора го посещават и ако преценят ще гласуват за нея.Момичето наистина е красиво(не защото е наше момиче) и мисля че трябва да й се даде шанс.Ако някой се чувства използван - извинявам че съм му отнела от времето.
Съединението прави силата!
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Несъгласие и спор по даден въпрос има винаги, когато всеки от изказалите различно мнение е прав за себе си и е напълно убеден в това. 
Та и аз съм напълно убеден, че нещата трябва да стават както казват Аблъд и Джон, ама също толкова съм убеден и че реално стават както казват останалите.
Нито един конкурс чрез такова масово гласуване не се е провел само на принципна основа и обективен поглед върху нещата. Няма и да се проведе в скоро време.
Така че "айде наш'те!" си остава основен девиз засега.

Та и аз съм напълно убеден, че нещата трябва да стават както казват Аблъд и Джон, ама също толкова съм убеден и че реално стават както казват останалите.

Нито един конкурс чрез такова масово гласуване не се е провел само на принципна основа и обективен поглед върху нещата. Няма и да се проведе в скоро време.
Така че "айде наш'те!" си остава основен девиз засега.

Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
-
- Напуснал форума
Бат' Линко, форума ви е пълен с вируси дет' само спамят
Айде поразчисти малко, и да си се кефим на спокойствие на нашто девойче

Айде поразчисти малко, и да си се кефим на спокойствие на нашто девойче

Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Вини Джоунс
- ablood
- Обратна връзка:
blaster написа:...и да си се кефим на спокойствие на нашто девойче

След предложението за цензура изтипосваш такова недвусмислено откровение?!?
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
-
- Напуснал форума
Ами темата се казва "Молба за съдействие". Който иска - съдейства, който не иска - необходимо ли е да умува излишно? 

Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Вини Джоунс
- ablood
- Обратна връзка:
Прав си.blaster написа:Ами темата се казва "Молба за съдействие". Който иска - съдейства, който не иска - необходимо ли е да умува излишно?
Извинявам се за невъздържаността.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
-
- Напуснал форума

Вини Джоунс
Вини Джоунс
Всъщност тя си го каза, широко и обстойно че и с картинкаablood написа:Тоест в конкурсите за красота.... какво искаше всъщност да кажеш?Vaseto написа:...но нека все пак не забравяме, че в момента става въпрос за конкурс за красота, а не за "Пулицър","Нобел" и пр...
Че ако трябваше да гласуваш да пулицър щеше да си обективен и да гласуваш за българин, единствено, ако си убеден в превъзходството му над другите участници? А тук красотата на опонентките не е от значение.

Въпроса е всъщност, ТИ КАКВО ИСКАШ ДА КАЖЕШ!!!!!
Нито ти знаеме физиономията, нито миналото, нито образованието.....аве въобще ние нищо не знаеме за тебе, но въпреки всичко, ето ти и моят глас

- John Smith
Като видя някой да говори на "ве/аве", да "мека" където не трябва и да се опитва да изразява обществено мнение в 1 ред, добивам представа за образованието му. Когато някой пусне тема за нещо, е нормално да очаква както положителни, така и отрицателни отзиви. Никой тук не е адвокат на никого и всеки има право да изрази мнението си. Ако някой има проблем с това, да свиква. Ако държи да допълни картината за културата си, може да се пробва да раздава определения на другите.cocose написа:...аве въобще ние нищо не знаеме...

Wise men don't need advice. Fools won't take it.
Аз съм от Варна, и ние си говориме меко, ако имаш нещо против, иди в морската градина, и извикай със силен глас ВАШТА ....МЕКА....... И ела после да кажеш как е миналa срещата от трети вид
Само като коментар, аз, разлика от някои некултурници от прованса, не казвам АБЕ, БЕЕЕЕЕ, сякаш съм офца
Също така, ако случайно не си забелязал, аз освен това изразявам мнение.....та кво викаш за правото на всеки да изразява мнение, несъвпадащо с партийната линия!!!!

Само като коментар, аз, разлика от някои некултурници от прованса, не казвам АБЕ, БЕЕЕЕЕ, сякаш съм офца

Също така, ако случайно не си забелязал, аз освен това изразявам мнение.....та кво викаш за правото на всеки да изразява мнение, несъвпадащо с партийната линия!!!!
Успокойте се момчета... Тези хубави девойчета са ви дигнали нещо нивата на тестостерона... Аз лично обещавам ,че ако на Ablood и John Smith жените се явят на конкурс за красота ще гласувам за тях... После кой квото иска да разправя... 

"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
- John Smith
Едно е да говориш меко, съвсем друго е да напишеш 3 реда текст, от които нито един правилно. Това имам предвид, че показва образованието. Относно овцата - казват ти "Цъкни тук!" и ти цъкаш, без да се замислиш правилно ли е, така ли трябва да става или дали такава е идеята въобще. За това говорим, но явно на различни езици.cocose написа:Аз съм от Варна... сякаш съм офца...
Напълно е възможно, но не очаквай от мен да ти пускам молби да го правиш. Това ще е един вид обида за съпругата ми, т.е. "събрах тук няколко приятели да гласуват за теб" с подтекст "че без тази помощ едва ли ще се класираш". Затова, мисля да я оставя сама да се класира, ако има желание да участва в конкурси, каквито и да било.ivanko13 написа:...ако на Ablood и John Smith жените се явят на конкурс за красота ще гласувам за тях...
- optics
- Модератор
Ся !
Едно уточнение:
Повечето девойчета са хубави, НО... само ако отвориш голямата снимка.
На тъмбнейлите се получава някакво (неправилно) кофти впечатление за мнозина.
Пробвайте !
Някои са заснети твърде зле. Една мургава, къдрава например, не й запомних името.
Тия дни излезе някава класация - най-сексапилният мъж... там да гледаш галфони.
А тоя дето е първи - просто най обикновен, тръгни по улицата - на всяка крачка такива.
Едно уточнение:
Повечето девойчета са хубави, НО... само ако отвориш голямата снимка.
На тъмбнейлите се получава някакво (неправилно) кофти впечатление за мнозина.
Пробвайте !
Някои са заснети твърде зле. Една мургава, къдрава например, не й запомних името.
Тия дни излезе някава класация - най-сексапилният мъж... там да гледаш галфони.
А тоя дето е първи - просто най обикновен, тръгни по улицата - на всяка крачка такива.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Я да пробваме да цитираме в свободен стил, наречен джончо смитчо 

Пич, съжалявам, ама такава безмислица току що каза че просто се чудя ти патагонски умееш лиJohn Smith написа:
Едно е да говориш ..... 3 реда текст......Относно овцата ..... на различни езици.

- John Smith
Добих представа вече за образованието, достатъчно. Когато съумееш да напишеш поне един ред без грешки на родния си език, може да ти обърна пак внимание. И се раздели с идеята да изразяваш обществено мнение (знаеме, пробваме, цитираме и т.н.), мисля споменах. Ограничи се само в твоето.cocose написа:Я да пробваме да цитираме...
Същото се отнася и за момичетата от този конкурс. Аз работя в даунтаун и всеки ден мога да видя поне няколко, които са по-хубави от много от кандидатките. Тези конкурси се организират най-често с цел някой да раздаде част от средствата на спонсорите, които пък си правят добра реклама, а друга голяма част да запази за себе си.optics написа:А тоя дето е първи - просто най обикновен, тръгни по улицата - на всяка крачка такива.