Запис на предаването се предвижда за 19 ноември между 10 и 12 часа.
Ако има някой заинтересуван, моля да се свърже с мен чрез л.с. и да ми остави телефона си. Благодаря предварително

Влизам бат Линко, как не. Тъкмо навърших 16 онзи денLinko написа:Айде пак дискриминация по възрастов признак.
Че по-старите няма ли какво да кажат?
Интересно дали Филипне влиза в категорията и дали би участвал в дискусията?
П.С. Извинявам се за спама, ама нали все пак повдигам темата.
Иииих мамка му, тъкмо реших, че ти си човекаkrimon написа:още нямам 16 години, балби
Това възможно ли е - блок с 22 блгарски семейства - това ми звучи направо УЖАСНО, що за интеграция и имиграция говорим изобщо. Като знам с какво удоволствие плащаме "данък обществено мнение" си мисля, че това е най-голямата грешка човек може да направи при имиграция.........analgin написа:Най-добре ще е да изпратите някой достоен представител от блока на "БГ социалците " - Жан Брилян в Ласал " (22 семейства БЪЛГАРИ от които в три семейства има представител който официално работи) те и без това са най-активните агенти на бгканада. Така хората ще получат реална представа какви сме.
Възможно е и не е толкова ужасноpumpy написа:
Това възможно ли е - блок с 22 блгарски семейства - това ми звучи направо УЖАСНО, що за интеграция и имиграция говорим изобщо. Като знам с какво удоволствие плащаме "данък обществено мнение" си мисля, че това е най-голямата грешка човек може да направи при имиграция.........