![Evil ]:)](./images/smilies/emoticon-0116-evilgrin.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=2hvZQHt9_K0
Това е по-интересно:
Я ти си можел да говориш бе......bagera написа:еи roumensp ти да не се покриваш с канадското знаме да спиш, сутрин с химна да ставаш и да си казваш е .............горд сам 4е сам канадец.браво ами как така не си забравил и тоз селски език булгарски.
Ти за правопис чувал ли си ?bagera написа:еи roumensp ти да не се покриваш с канадското знаме да спиш, сутрин с химна да ставаш и да си казваш е .............горд сам 4е сам канадец.браво ами как така не си забравил и тоз селски език булгарски.
в Канада правилата са различни, свиквайте. Забравете Европата.bp_de написа:Е
Тва дет съм го приживял в Британска Колумбия даже и в Гърция го няма (наи помиярските шофиори за мен е европата ако се приеме че гръклянско е запдна държава) -не нермално да те изпреварват отдясно (за това в немско и до взимане на книжка може да се стигне ) или пък някои идиот да кара в лявата лента успоредно с еднаква скорост с друг дет е в дясната ,съответно блкира пътя и отзаде да се навърви колона 2 км и тоя кретен да не му први впечатление.Само там съм виждал (не един път -за 1 месец поне 6-7 пъти) някои да кара с включен мигач на магистралата около 5 до 10 та и до 15 км и да не му прави впечатление че мигача си цъка-лично за мен като се включи мигача значи ще водача ще прави нещо .... ама както и да е това ще кажете свикава се а и не всеки го прави ....
Сори - не ми се спори с тебе.....MrGeek написа:Изказваш се адски неподготвен. Очевидно изобщо не си наясно какви съществени разлики има между правилата за движение в Америка и Европа. Горното е съвсем нормална част от движението по многолентови градски магистрали, които в Европа на практика не съществуват, а тук са основни артерии във всеки американски мегаполис. Поради това в тукашното движение се използва задължително shoulder check, нещо което в Европа никой не прави. В Европа също така няма и магистрални изходи отляво, изключвайки Англия разбира се, където всичко е наопаки, което пък представлява най-големия куриоз - прекосяваш Ламанша и в един момент всичко се обръща огледално (от това по-голяма щуротия, здраве му кажи).bp_de написа:Тва дет съм го приживял в Британска Колумбия даже и в Гърция го няма (наи помиярските шофиори за мен е европата ако се приеме че гръклянско е запдна държава) -не нермално да те изпреварват отдясно (за това в немско и до взимане на книжка може да се стигне )