Здравейте!
Искам да попитам дали някои е успял по квебекската процедура при положение,че има роднини по първа линия във федералната част? Аз уча засилено френски,но се чудя дали ще ни одобрят, ако разберат,че имаме близки роднини в английската част? А дали мога просто да не съобщя за тях или да измислим някаква схема,че сме скарани доживотно? Знам,че е доста смешно, но наистина имам нужда от съвет ...
Роднини във федералната част- пречка ли са за одобрение
-
- optics
- Модератор
Re: Роднини във федералната част- пречка ли са за одобрение
Казвай истината !
Оф топик:
Кебек е една (малка) част от федерална Канада. Някои хора си представят Канада разделена едва ли не като кипърските гърци и кипърските турци...
Оф топик:
Кебек е една (малка) част от федерална Канада. Някои хора си представят Канада разделена едва ли не като кипърските гърци и кипърските турци...
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
-
хехе Наистина не съм се изразила правилно, но пък мисля,че достатъчно ясно става какво точно е притеснението ми и то си има своите основания ... 

- optics
- Модератор
Роднините нелегално ли пребивават там където са ???
Ако не, тогава притесненията са без основание.
Ако да - има основание, но не мога да преценя колко е сериозно.
Ако не, тогава притесненията са без основание.
Ако да - има основание, но не мога да преценя колко е сериозно.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
-
Роднините ни кандидатстваха по френската процедура и после се заселиха в английската част,но са си легално постоянно пребиваващи
Някои познати ме наплашиха,че ако разберат,че имаме роднини ще решат,че веднага ще отидем при тях и няма да ни одобрят по френската процедура..
Благодаря за всички отговори!!!

Благодаря за всички отговори!!!
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Интересно какви доказателства дадоха за твърденията си вашите познати, които са ви наплашили?
Сигурно нещо от рода на: "Познаваме (чухме за) едни хора, които не им дали сертификати за селекция от Квебек защото имали роднини в Онтарио. Иначе събирали необходимите точки, че и отгоре, френският им бил отличен и всичко друго им било на шест."
Ако е така, то това е поредната измислица относно процедурата за имиграция в Квебек. Има и много други подобни, така че ако се плашите толкова лесни хич няма да ви е лесно през цялата процедура.
А за да не се плашите, четете официалните документи и статиите от Уикито.
Сигурно нещо от рода на: "Познаваме (чухме за) едни хора, които не им дали сертификати за селекция от Квебек защото имали роднини в Онтарио. Иначе събирали необходимите точки, че и отгоре, френският им бил отличен и всичко друго им било на шест."
Ако е така, то това е поредната измислица относно процедурата за имиграция в Квебек. Има и много други подобни, така че ако се плашите толкова лесни хич няма да ви е лесно през цялата процедура.
А за да не се плашите, четете официалните документи и статиите от Уикито.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!