Това е груба лъжа. Мнооого грозна и груба клевета.IFF написа:Много се разписах,ама не мога да се стърпя.Идва един нашенец у нас да ми свърши една работа,щото нямах инструменти да си направя сам.Извиках него,първо щото е сънародник,и второ,бях още нов,не познавах почти никой.Отявлен противник на социала,два часа ми наду главата с приказки.Като дойде време за плащане,не можел да ми даде фактура.Почвам го аз,как така без фактура,тука нали е Канада?Пък той ми вика,че работел на черно,щото щели да намалят стипендията на жена му,пък и данъците били големи.Платих му в брой,кво да го правя,само дето се оказа после,че ако бях извикал друг майстор,щях да си спестя 30%,с толкова ме беше натоварил.Аблуд,да не сте приятели с него случайно
1. Не работя на черно и давам фактури. Декларирам 95% от доходите си. Изкл някои дребни бакшиши.
2. Никога (ама никога) не съм работил за българи. Поне срещу пари. Камо ли за теб.
3. Изобщо не съм противник на социала. Много разумна и благородна политика за подпомагане на хората с по-ниски способности.