Върши, върши. На мен в Онтарио са ми давали голяма отстъпка точно с писмо от Лев Инс и Армеец.Koko написа:
Само да уточня че това с писмото от българска застрахователна компания е валидно за Британска Колумбия, но в Онтарио обикновенно не върши работа.
Торонто - По-евтина застраховка за кола - как?
Re: Торонто - По-евтина застраховка за кола - как?
Има си и други начини без писма... 

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- hadministratora
- Хабсурден
Ами кажи на човека де!myhata II написа:Има си и други начини без писма...
Аз например съм чувал, че някои хора си застраховат колата на друг адрес, а не където живеят. Към периферията на GTA май е по-евтино. Трябва все пак да имате някой там, който да се съгласи да ви помогне с адреса си.
Кажи речи никаква.... Имат много коли в downtown, но колкото повече се отдалечаваш толкова повече разреждат. Между другото последната кола която ползвах беше зад двуетажно блокче близо College и Spadina. Готиното е, че има голямо разнообразие на модели и можеш да пробваш какво ли не. Аз за сега съм карал Toyota Matrix, Mazda 3 и Subaru Outback, но съм мераклия да покарам Toyota Prius, някое SUV и Cooper Mini.Преуспял написа:Каква част от ГТА покриват тези всъщност?
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Да се включа и аз, въпреки че не съм в Торонто, проверете моята застрахователна компания Wanessa от Уинипег. Излезе ми 1200 долара за двама човека на година, като ми признаха само 3 години стаж. Мисля, че си е множко ама проверете
kill_u написа:Да се включа и аз, въпреки че не съм в Торонто, проверете моята застрахователна компания Wanessa от Уинипег. Излезе ми 1200 долара за двама човека на година, като ми признаха само 3 години стаж. Мисля, че си е множко ама проверете
Вечерял си със Господа,аз 2006 стартирах на 260 на месец за 1 човек
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Ето и моите 5 цента.
Предлагам ви 2-ва необсъждани досега варианта.
Единия е да си увеличите дохода и тогава лизинг на кола за 400 -500 $ на месец и застраховка от 200 -300 с канадска книжка ( която ви съветвам да изкарате възможно по бързо ) няма да ви се виждат скъпи.
Втория е. Чувал съм за някакви застраховки за фермери те са доста по евтини но имат изисквания и ограничения.
Едното е да карате по пътища из някакви полета и ливади или ако сте на градски пътища да имате в колата някакви животни. Кокошки примерно които карате за изследване в някаква лаборатория в града да ги изследват.
Купувате си една клетка с няколко кокошки и си ги возите постояно.
Клетка и няколко кокошки и зърна за кокошките за да не умрат от глад струват доста по малко от 500 $ на месец.
Като приспаднете и яйцата които кокошките снасят и няма да купувате далаверата става още по голяма.
Единия е да си увеличите дохода и тогава лизинг на кола за 400 -500 $ на месец и застраховка от 200 -300 с канадска книжка ( която ви съветвам да изкарате възможно по бързо ) няма да ви се виждат скъпи.
Втория е. Чувал съм за някакви застраховки за фермери те са доста по евтини но имат изисквания и ограничения.
Едното е да карате по пътища из някакви полета и ливади или ако сте на градски пътища да имате в колата някакви животни. Кокошки примерно които карате за изследване в някаква лаборатория в града да ги изследват.

Клетка и няколко кокошки и зърна за кокошките за да не умрат от глад струват доста по малко от 500 $ на месец.

Като приспаднете и яйцата които кокошките снасят и няма да купувате далаверата става още по голяма.
Не ,начина е който сам се светнах след близо 1 година е ИЗБЯГВАЙТЕ ДА ХОДИТЕ ПО РАЗНИ ОФИСИ НА ИНШУРАНС КОМПАНИИ
ПРАВЕТЕ ГО ПО ТЕЛЕФОНА !!!
ПРАВЕТЕ ГО ПО ТЕЛЕФОНА !!!

Стефан Цанев
Стефан Цанев
- optics
- Модератор
Това е интересно, щото аз съм наемал кола за месец, за седмица, за уикенд ...cocose написа:В известен смисъл, като временно решение, дори можете да си вземете кола под наем, за около $700/месец, при което е платено всичко, бензин/застраховка и т.н.... А може и да смъкнете малко от цената ако я наемете за повече време...
700 на месец ми звучи нормално без застраховка и смешно малко със застраховка.
За повече от месец не бях виждал намаления, ма знам ли, не съм пробвал.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
- hadministratora
- Хабсурден
Гениално! Това да не е радио - завърташ копчето и се увеличава....Uspial написа:Ето и моите 5 цента.
Единия е да си увеличите дохода
....
застраховки за фермери те са доста по евтини но имат изисквания и ограничения.
А пък за кокошките - просто нямам думи! Чак се изкушавам да го преместя в темата за бисерите....
Муха, я кажи малко повече за това с офисите и телефоните - звучи интересно.
Офисите са посредници и взимат комисионни 

Стефан Цанев
Стефан Цанев
- hadministratora
- Хабсурден
Чакай сега - ако ида в офис на TD те на кого са посредник?myhata II написа:Офисите са посредници и взимат комисионни
ТД какво ? 

Стефан Цанев
Стефан Цанев
какво невежествоmyhata II написа:ТД какво ?

http://www.tdcanadatrust.com/tdinsurance/index.jsp
Такава застрахователна компнания няма,има ТД -Иншуранс
И ако отидеш във Банка и ги попиташ
-Иншуранс правите ли ,ще ви се изсмеят

Стефан Цанев
Стефан Цанев
E да, ако ти е толкова акъла да отидеш в банка и да питаш за застраховка, то си е за смях. Но за това пък има TD Canada trust, който предлага различни услуги, между които и застраховки...Явно е че когато човек каже ТД и говори за застраховки нямапредвид банката, но на някои явно им трябва допълнително обяснение....myhata II написа:Такава застрахователна компнания няма,има ТД -Иншуранс